ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

5 συνηθισμένα σεξουαλικά όνειρα που βλέπουμε

Tα σεξουαλικά όνειρά δεν είναι πάντα απολαυστικά

Μπορεί να ξυπνήσετε νιώθοντας αμηχανία ή απορώντας για το πώς έφτασαν τα πράγματα μέχρι εκεί. Αυτό όμως που μπορεί να μην γνωρίζετε είναι ότι κάθε όνειρο κουβαλά και ένα κρυφό μήνυμα. Κάτι που συμβαίνει στο υποσυνείδητό μάς και ακόμα δεν το έχουμε εντοπίσει. Οι ειδικοί μάς ενημερώνουν ότι ένα σεξουαλικό όνειρο δεν αφορά το σεξ συνήθως. Η απιστία του συντρόφου, ως εφιάλτης, ή ένα περίεργο sex dream με τον αντιπαθητικό συνάδελφο, δεν ερμηνεύεται ως επιθυμία για απιστία ή σεξ. Πάμε να δούμε λοιπόν πώς εξηγούνται και πώς μπορούν να μάς βοηθήσουν.
Όταν ο σύντροφος απιστεί
Καταρχάς, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ίσως όμως σημαίνει ότι νιώθετε ανασφάλεια στη σχέση και ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε τους φόβους, τις ανησυχίες και το πώς νιώθετε. Ναι, υπάρχει περίπτωση να απιστεί αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Αν βλέπετε ότι είστε εσείς αυτή που απιστεί, και πάλι δεν σημαίνει ότι το θέλετε. Ίσως λείπει κάτι από τη σχέση.
Σεξ με συγγενή ή φίλο
Κοινώς, με τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. «Για να το καταλάβετε καλύτερα, ποια είναι η θέση του προσώπου αυτή τη στιγμή στη ζωή σας; Πώς είναι η σχέση σας; Είναι ο τρόπος που έχει το μυαλό για να ενώνει τις τελείες και να μάς βοηθά να κατανοήσουμε τον κόσμο. Το σεξ με συγγενή έχει να κάνει με το πόσο κοντά νιώθουμε», εξηγεί η κλινική ψυχολόγος Δρ. Nancy Irwin.
Σεξ με πρώην
Ένα όνειρο που μπορεί να σου προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεσαι. Μπορεί να είναι πολύ καλό αλλά μπορεί να είναι και εντελώς λάθος. Αν συνεχίζει να είναι παρών στη ζωή σας (με οποιονδήποτε τρόπο), είναι λογικό να εμφανίζεται και στον ύπνο. Αν έρχεται μόνο εκεί, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί περισσότερο. Αν όχι, ώρα να επανεξετάσετε τη σχέση.
Ονειρευτήκατε ότι κάνατε φανταστικό σεξ
Αν το συγκρίνετε με το πραγματικό σεξ και είναι πολύ καλύτερο ή αν δυσκολεύεστε με τον οργασμό σας, είναι μία καλή υπενθύμιση για το τι πρέπει να αλλάξετε στη ζωή σας. Όχι απαραίτητα την ερωτική. Η απόλαυση στα όνειρα μπορεί να μάς δείχνει ότι είναι αυτό που μάς λείπει. Το να χαιρόμαστε τη ζωή όσο πιο πολύ μπορούμε.
Περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο
Αν δεν τα πηγαίνετε καλά με το sex in public, αυτό το όνειρο συμβολίζει την έκθεση και το να είσαι ευάλωτος. Πώς συνδέεται αυτό με τη ζωή σας τώρα; Φοβάστε να εκτεθείτε; Μήπως χρειάζεται να το κάνετε;

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!