ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

5 tips για να δυναμώσετε και να δώσετε λάμψη στα νύχια σας

Η περιποίηση των νυχιών είναι μια ακόμη μορφή αυτοφροντίδας στην οποία επιδίδονται περισσότεροι άνθρωποι.

Είτε γυαλιστερό βερνίκι είτε χωρίς χρώμα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από υγιή και δυνατά νύχια. Τα νύχια που είναι εύθραυστα και σπάνε συχνά μπορούν να επιβαρύνουν την αυτοπεποίθηση, όπως και αυτά που είναι βρώμικα και απεριποίητα.
Η περιποίηση των νυχιών είναι μια ακόμη μορφή αυτοφροντίδας στην οποία επιδίδονται περισσότεροι άνθρωποι. Σε αντίθεση με την αντίθετη πεποίθηση, η φροντίδα των νυχιών απαιτεί επένδυση χρόνου και όχι χρήματος.
Εδώ είναι μερικές μέθοδοι από τους ειδικούς για να δυναμώσετε τα νύχια σας και να τους δώσετε τη δική τους λάμψη.
Ενυδάτωση. Όχι μόνο το δέρμα και τα μαλλιά, αλλά και τα νύχια απαιτούν λίγη ενυδάτωση. Όταν απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα στα χέρια σας στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, πάρτε μερικά λεπτά και κάντε μασάζ με λίγη από την κρέμα χεριών στα δάχτυλα και στα νύχια σας επίσης. Ακολουθήστε το σε καθημερινή βάση και θα έχετε πιο δυνατά νύχια μέσα σε μια εβδομάδα!
Αποφύγετε το νερό. Περιορίστε την επαφή που έχουν τα νύχια σας με το νερό. Η έκθεση των νυχιών σας στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα εξασθενεί τα νύχια. Στο πλύσιμο των πιάτων, καλό είναι να φοράτε γάντια. Συνιστάται επίσης να περιορίσετε τον χρόνο που περνάτε στο ντους και την πισίνα καθώς το χλώριο καταστρέφει το ανώτερο προστατευτικό στρώμα του νυχιού.
Αποφύγετε τις λίμες για τα νύχια. Οι λίμες για τα νύχια, αν και βοηθούν στην καλή διαμόρφωση των νυχιών, τείνουν όχι μόνο να σπάνε στο νύχι αλλά και να ξεφλουδίζουν το επάνω στρώμα. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ένα buffer νυχιών μετά το κόψιμο των νυχιών σας.
Ελέγξτε τα προϊόντα ανάπτυξης των νυχιών σας. Τα περισσότερα προϊόντα ανάπτυξης νυχιών στην αγορά που εφαρμόζετε ως top coat στο νύχι δεν είναι παρά διαφανές βερνίκι νυχιών. Δώστε σε αυτά τα προϊόντα ένα σκληρό πέρασμα και εστιάστε στη χρήση πιο φυσικών μέσων για να κάνετε τα νύχια σας υγιή με τη χρήση φυσικών ελαίων όπως λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα και να τονώσετε την ανάπτυξη.
Αποφύγετε τις σκληρές μεθόδους καθαρισμού των νυχιών σας. Το να σκάβετε τα νύχια σας για να βγάλετε τη βρωμιά με αιχμηρά αντικείμενα κάνει περισσότερο κακό από το να αφήνετε τη βρωμιά να παραμείνει στα νύχια σας. Το να τρυπάτε συνεχώς με τα νύχια σας μπορεί να βλάψει το στρώμα του νυχιού από κάτω και να το κάνει ευαίσθητο σε βακτήρια και επομένως να μολυνθεί, κάνοντας περισσότερο κακό παρά καλό. Όταν τα νύχια σας είναι βρώμικα, το πλύσιμο των χεριών σας μόνο με νερό και σαπούνι θα κάνει καλό.

Πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!