ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

6ο Δημοτικό Άργους: «Δεν μπορούμε να παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών μας»

Σοβαρή καταγγελία από τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών

Το σχολείο δεν έχει οικοδομική άδεια και στερείται σε θέματα ασφάλειας των παιδιών, καταγγέλλουν οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών.
Μάλιστα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, παρόλο που έχουν ενημερώσει πολλές φορές τον Δήμο Άργους Μυκηνών για τις σοβαρές ελλείψεις, έχουν εισπράξει αδιαφορία.
Η καταγγελία που μας εστάλη αναφέρει τα εξής:
Αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους του Δήμου Άργους Μυκηνών θα θέλαμε να περάσουμε στην παρακάτω καταγγελία. Την οποία έχουμε γνωστοποιησει πολλές φορές εις μάτην.
Το 6 Δημοτικο σχολειο δεν έχει οικοδομική άδεια και πάρα τις συνεχείς ενημερώσεις προς τον Δήμο Άργους- Μυκηνών λύση δεν έχει δοθεί το μόνο που εισπράξαμε ήταν αδιαφορία.
Το σχολείο μας στερείται και σε άλλα θέματα ασφάλειας όπως για παράδειγμα δεν έχει ρελε ασφάλειας στον πίνακα διότι δεν γίνεται έλεγχος και συντήρηση από τους αρμόδιους.
Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους να μας ενημερώσουν και να δεσμευτούν σε ποιες ενέργειες θα προβούν σε περίπτωση εκλογής τους.
Δεν μπορούμε άλλο να παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών μας, δεν ανεχόμαστε άλλο να μην μπορούμε να μπούμε σε πρόγραμμα για την βελτίωση του σχολείου μας
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.
Πρόεδρος: Μπίρη Μαριάννα
Γραμματέας: Μαυρόγιαννη Νατάσα
ΔΕΙΤΕ:  Εάν θέλετε να σας σέβονται στην δουλειά πείτε «αντίο» σε αυτές τις 15 συμπεριφορές

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!