ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

6 νέες υποψηφιότητες με τη «Νέα Εποχή» του Μάκαρη

Ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων

Το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Μάκαρη εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες υποψηφιότητες. 
Πάνω από 200 υποψήφιοι/ες έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να ενισχύσουν τον αγώνα του κ. Μάκαρη για μια Νέα Εποχή στον Δήμο Ναυπλιέων.
Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:

Σοφία Παπαθανασοπούλου
«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με γνωρίζετε από την επαγγελματική μου δραστηριότητα αρκετές δεκαετίες στο χώρο των ενδυμάτων μόδας μέχρι πρόσφατα που συνταξιοδοτήθηκα.
Ανέκαθεν ήμουν ενεργός πολίτης και συμμετείχα σε πολλές κοινωνικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τώρα όμως έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να δραστηριοποιηθώ πιο ενεργά στο δημόσιο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ως αυτοδημιούργητη επαγγελματίας εκτιμώ ιδιαίτερα αυτούς που έχουν δημιουργήσει την δική τους διαδρομή και έχουν επιτύχει επαγγελματικά αλλά και έχουν επιδείξει αξιόλογο έργο στον κοινωνικό χώρο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του ενεργού πολίτη είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, που μου έκανε τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του.
Το αποδέχτηκα με ενθουσιασμό γιατί μία νέα δημοτική Αρχή πιστεύω ότι θα δώσει νέα πνοή, νέο όραμα, νέα αισθητική και ηθική στην Ιστορική μας πόλη και στο Δήμο γενικότερα.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.»
Παναγιώτης Αναγνώστου
«Είμαι γέννημα θρέμμα από την ΑΣΙΝΗ, και συγκεκριμένα από τον συνοικισμό της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΤΣΕΛΟΥ.
Ανήκω στην νέα γενιά και είμαι έντονα προβληματισμένος από την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο συνοικισμός μας, από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι αυτή η στάση των διοικούντων τον Δήμο να έχει άμεση επίδραση ειδικά στους νέους, ωθώντας τους σε αναζήτηση κάποιας άλλης περιοχής, με άλλες δυνατότητες όσον αφορά το μέλλον τους.
Πήρα λοιπόν την απόφαση να ασχοληθώ και εγώ ενεργά, στις εκλογές που έρχονται και αφορούν αποκλειστικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηλαδή το μέλλον μας.
Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη και αφορά τον κ. Κων/νο Μάκαρη, με τον οποίο αποφάσισα να συμπορευθώ, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην ΑΣΙΝΗ.»
Μαρία Μανώλη
Είμαι γέννημα θρέμμα του ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ. Ιδιωτικός υπάλληλος στον επαγγελματικό μου βίο. Είμαστε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί τελείως, από την Δημοτική Αρχή.
Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η νεολαία να εγκαταλείπει το χωριό, προκειμένου να αναζητήσει αλλού το μέλλον της.
Οι επισημάνσεις που έχουν κάνει με δηλώσεις τους οι συντοπίτες μου, όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη.
Αποφάσισα λοιπόν μαζί με μια ομάδα συντοπιτών μου, να ασχοληθούμε ενεργά, προκειμένου να ταράξουμε τα νερά της αδιαφορίας.
Αποδέχτηκα την πρόταση – πρόκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, να πορευθώ μαζί του στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για μια νέα αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα, για μια νέα επανεκκίνηση.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στο ΑΡΑΧΝΑΙΟ.
Μαρία Κουτρουλάκη – Μαλεβίτη
«Ονομάζομαι Μαρία Κουτρουλάκη και είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Πριν οχτώ χρόνια πήρα την απόφαση να αφήσω πίσω μου την μεγάλη πρωτεύουσα και να εγκατασταθώ μόνιμα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος, το Ναύπλιο. Μια πόλη που αγαπώ και σέβομαι τόσο για τις φυσικές της ομορφιές και χάρες, καθώς και για την ιστορία που κουβαλάει. Είμαι τελειόφοιτη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στην «Δημόσια Διοίκηση», ενώ παράλληλα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.
Αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, ενός νέου ανθρώπου με όρεξη, αφοσίωση και όραμα να έρθει η Νέα Εποχή στον Δήμο Ναυπλιέων. Τα χρόνια που κατοικώ στο Ναύπλιο μπορεί να είναι λίγα, είναι όμως αρκετά για να δω τα λάθη που γίνονται καθημερινά από την τωρινή Δημοτική Αρχή. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από σωστή ανάπτυξη όπου θα γίνει μέσα από σωστές πράξεις και όχι μόνο λόγια. Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ, με αφοσίωση και σεβασμό προς όλους εσάς, θέλω μέσα από τις πράξεις μου να συνεισφέρω σε αυτή την ανάπτυξη, στον τόπο όπου ζω με την οικογένειά μου.
Ελπίζω να με εμπιστευτείτε και να μου δώσετε την ευκαιρία να σας το αποδείξω.
Ήρθε η στιγμή, που το Ναύπλιο πρέπει να ξαναγεννηθεί.»
Βασιλική Τζιανή
«Είμαι γέννημα θρέμμα από τα ΙΡΙΑ. Ιδιωτικός υπάλληλος, όσον αφορά την επαγγελματική μου ενασχόληση. Παντρεμένη και μητέρα δυο ανήλικων τέκνων.
Η αγωνία μου είναι μεγαλώνοντας τα παιδιά μου σε τι περιβάλλον θα ζήσουν, ποια θα είναι η ποιότητα ζωής τους και τι ευκαιρίες θα τους δοθούν, την στιγμή που μια πανέμορφη περιοχή, με τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, όχι απλώς δεν έχει αξιοποιηθεί από την δημοτική αρχή, αλλά τουναντίον έχει εγκαταλειφθεί πλήρως.
Μου έγινε μια πρόταση για να ασχοληθώ ενεργά στον τόπο μου από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, έναν άνθρωπο που γνωρίζοντάς τον είδα στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο αποφασισμένο να αξιοποιήσει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο κάθε τόπος στον δήμο μας, δημιουργώντας έτσι μια νέα επανεκκίνηση για το μέλλον, αντάξια της ιστορικότητας, του πολιτισμού και του φυσικού κάλλους της κάθε περιοχής.
Απάντησα καταφατικά και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται, στα ΙΡΙΑ.»
Δημήτρης Προύντζος
«Κατοικώ στην ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Λόγω της φύσεως της εργασίας μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες συμπολίτες μου σε όλο τον ΔΗΜΟ. Κοινός παρονομαστής ΟΛΩΝ είναι ότι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής που έχει κτυπήσει κόκκινο.
Τα προβλήματα παραμένουν τεράστια είτε αφορούν το οδικό δίκτυο, είτε αφορούν την αποκομιδή των σκουπιδιών, είτε αφορούν έργα υποδομής.
Η ανησυχία είναι διάχυτη, ο προβληματισμός για το μέλλον είναι τεράστιος. Δεν θα μπορούσα λοιπόν μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα να μείνω ασυγκίνητος,να μην πάρω δηλαδήθέση και να μην δηλώσω και εγώ με την ενεργή παρουσία μου και συμμετοχή, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, στην νοοτροπία, αλλά και στην διαχείριση κρίσιμων πόρων που αφορούν την καθημερινότητά μας, αλλά και γενικότερα το μέλλον μας.
Για αυτό λοιπόν αφού έκανα έρευνα, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, δοκιμασμένος και επιτυχημένος άνθρωπος της αγοράς, ενεργός πολίτης και με μεγάλη κοινωνική προσφορά, να συμπορευθώ μαζί του και να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο αύριο.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ.»

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!