ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

6 νέες υποψηφιότητες με τη «Νέα Εποχή» του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Η παράταξη του γνωστού επιχειρηματία και υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη ανακοίνωσε 6 νέες υποψηφιότητες.
Πλήθος κόσμου εντάσσεται καθημερινά στην παράταξη «Νέα Εποχή» και πολλοί τη θεωρούν φαβορί για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των νέων υποψηφίων.
Τσαπραλης Αθανάσιος
Είμαι Γεωπόνος και παραγωγός αγροτικών προϊόντων, παντρεμένος με ένα παιδί.
Κατάγομαι από ένα μικρό τοπικό διαμέρισμα λίγο απομακρυσμένο από το κέντρο του Δήμου με λιγοστούς κατοίκους.
Η τοπική κοινότητα Καρνεζαίικων είναι εγκαταλειμμένη από την Δημοτική αρχή. Βλέποντας αυτό το γεγονός χρόνια τώρα και γενικά όλο τον Δήμο Ναυπλίου χωρίς κανένα σημαντικό έργο πήρα την πρωτοβουλία να ενεργοποιηθώ και εγώ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη, στηρίζοντας έναν άνθρωπο πετυχημένο επιχειρηματία, που έχει όραμα και διάθεση για τον Δήμο μας και είναι ένας άνθρωπος που μιλά με έργα και πράξεις, πιστεύοντας ότι ο Δήμος και όλα τα τοπικά διαμερίσματα θα δουν καλύτερες μέρες με έργα και όχι με λόγια σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Καρμανιολα Κατερίνα
Γεννήθηκα και ζω στην Ασίνη. Ένα πανέμορφο χωριό, που αν και στο παρελθόν μου δόθηκαν ευκαιρίες να ζήσω αλλού δεν σκέφτηκα στιγμή να φύγω.
Μετά λύπης μου όμως διαπιστώνω την τελευταία δεκαετία ένα αίσθημα εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την Δημοτική Αρχή για τον τόπο μου. Έργα που έμειναν στις υποσχέσεις και αιτήματα που μάλλον πετάχτηκαν στα σκουπίδια..
Κάτι πρέπει λοιπόν να αλλάξει. Να πάμε ένα βήμα παραπέρα το τόπο αυτό. Χωρίς υποσχέσεις αλλά με όραμα, με μια ομάδα ανθρώπων ενωμένη για ένα καλύτερο Δήμο…
Αυτή η ομάδα που μπορεί να καταφέρει όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας είναι η ομάδα του κυρίου Κωνσταντίνου Μάκαρη..
Στέκομαι λοιπόν και εγώ στο πλευρό αυτού του ανθρώπου, ενός ανθρώπου που μόνο αυτός γνωρίζει την έννοια της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ένας άνθρωπος αξιόλογος που έχει αποδείξει ότι ρισκάρει και καταφέρνει κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται..
Δηλώνω λοιπόν και εγώ την υποψηφιότητα μου, στην ΑΣΙΝΗ για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές για ένα καλύτερο αύριο, για μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στο Δήμο μας.
Καζάς Χρήστος
Είμαι μόνιμος κάτοικος στην Κοινότητα ΡΟΕΙΝΟΥ. Η εργασία μου αφορά τον αγροτικό τομέα. Τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει οι προηγούμενοι συντοπίτες μου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Η εγκατάλειψη της κοινότητας μας από την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι δεδομένη.
Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να συμπορευθώ με τον κ. Κων/νο Μάκαρη επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά μας.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Αναγνωστόπουλος Διονύσης
Έχω γεννηθεί στην ΑΘΗΝΑ , αλλά την επαγγελματική μου δραστηριότητα μετέφερα στο ΤΟΛΟ το 1981 και από το 2000 και μετά, μετακόμισα στο Ναύπλιο, αφού μετέφερα και τις επιχειρήσεις μου.
Άρα γνωρίζω από πολύ κοντά και τα θέματα που απασχολούν τις Τοπικές κοινωνίες και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο μια τέτοια Πρωτεύουσα, με χιλιάδες επισκέπτες να μην μπορεί να λύσει απλά θέματα της καθημερινότητας (έλλειψη τουαλετών-κυκλοφοριακό, απαράδεκτο οδικό δίκτυο, Νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις κ.λ.π.).
Γνώρισα τον κ. Κων/νο Μάκαρη τελείως τυχαία πριν από ένα έτος και από την πρώτη στιγμή, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, γιατί διαπίστωσα την αληθοφάνεια των λόγων του με μια σειρά παρεμβάσεων που έκανε στην Τοπική κοινωνία.
Στην πρόταση λοιπόν που μου έκανε να συμμετάσχω και εγώ στον κοινό αγώνα για αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα αμέσως το ΝΑΙ.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Βέμης Μανώλης
Είναι γεγονός ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή αποδείχτηκε εξαιρετικά κατώτερη των προσδοκιών των συνδημοτών μας, που τους εκπροσωπεί για περίπου 10 χρόνια.
Ειδικότερα, στα θέματα περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής του δημότη και αειφορίας. οι πολιτικές της δράσεις και επιλογές ήταν απογοητευτικές.
Ανύπαρκτο ουσιαστικό σχέδιο διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, καμιά πρόβλεψη για κομποστοποίηση, σε ένα δήμο με μεγάλο όγκο κλαδεμάτων αλλά και υπολειμμάτων από τις επιχειρήσεις εστίασης και φυσικά κατασκευή ούτε ενός πράσινου σημείου για αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων αλλά και ειδών για επανάχρηση.
Αδιαφορία για το θέμα της διάβρωσης των ακτών αλλά και την προστασία ενός από τους σημαντικότατους βιοτόπους της Ελλάδας στην παραλιακή για νέα Κίο.
Άστοχες παρεμβάσεις σε κοίτες ποταμιών.
Καμιά ενέργεια για επέκταση της τουριστικής περιόδου κυρίως με ήπιες μορφές τουρισμού όπως ο αγροτοτουρισμός.
Αδιαφορία για την απαξίωση του σιδηροδρομικού δικτύου
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Τολό. Για τρία χρόνια ήμουν επικεφαλής του πολιτικού κόμματος Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ενώ τώρα είμαι μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας.
Στις Περιφερικές Εκλογές 2019 ήμουν υποψήφιος με την Παράταξη Πράσινη Πελοπόννησος Οικολογική στην Π.Ε. Αργολίδας.
Φυσικός με εξειδίκευση στο πεδίο της «Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας» εργάζομαι ως προγραμματιστής υπολογιστών με εξειδίκευση στο λογισμικό για επιχειρήσεις υποστηρίζοντας ένα πλήθος από αυτές στις περισσότερες πόλεις της Πελοποννήσου.
Μετά από επανειλημμένες συζητήσεις με τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ και τους συνεργάτες του διαπιστώσαμε ότι υπάρχει συν αντίληψη για τα προαναφερόμενα χρονίζοντα θέματα και κοινή επιθυμία να επιλυθούν.
Για το λόγω αυτό θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή»
Για έναν αναβαθμισμένο, σύγχρονο, Ευρωπαϊκό Δήμο Ναυπλίου.
Κουτρουμπής Ευθύμιος
Ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων τεσσάρων συντοπιτών μου, αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ ενεργά με τα προβλήματα της κοινότητας Μιδέας στην οποία κατοικώ μόνιμα.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος με όλα αυτά τα προβλήματα που εντόπισαν και ανέδειξαν, αλλά το κορυφαίο μας ζήτημα ήταν και παραμένει η μεγάλη αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την επίλυσή τους.
Για αυτό λοιπόν, όταν μου έγινε η πρόταση από τον κ. Κων/νο Μάκαρη είπα αμέσως το ΝΑΙ, προκειμένου να συμβάλλω και εγώ με την ενεργό συμμετοχή μου στην αλλαγή νοοτροπίας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μικρών κοινοτήτων όπως η δική μας.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;