Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

6 νέοι υποψήφιοι με την παράταξη του Κώστα Μάκαρη στα Πυργιώτικα

Κοινή δήλωση

Εμείς που υπογράφουμε το παρόν, είμαστε μόνιμοι κάτοικοι της κοινότητας ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ, που μολονότι βρίσκεται πλησίον του Ναυπλίου αισθανόμαστε ότι έχουμε εγκαταλειφθεί τελείως από την Δημοτική Αρχή.
Κανένας Δήμαρχος, κανένας Αντιδήμαρχος, κανένας Διευθυντής Υπηρεσίας δεν μας έχει επισκεφθεί για να δει από κοντά τα χρονίζοντα προβλήματά μας παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας.
Η μελέτη διευθέτησης του χειμάρρου έχει βαλτώσει εδώ και πολλά χρόνια. Η καθαριότητα και η περισυλλογή των σκουπιδιών από τους δημόσιους χώρους είναι ανύπαρκτη, με τα διάφορα κατοικίδια ή μη ζώα που ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή να κάνουν την κατάσταση για τα νοικοκυριά αφόρητη. Η αγροτική οδοποιία έχει αφεθεί στην τύχη των φυσικών φαινομένων και δυσκολεύει τους κατοίκους του χωριού να μεταβούν στις καλλιέργειες των ελαιόδεντρων, των εσπεριδοειδών κ.λ.π.
Η οδοποιία εντός της κοινότητας είναι επικίνδυνη για κάθε πεζό και εποχούμενο. Είμαστε από πλευράς υποδομών σε μιάν άλλη εποχή και όσες φορές απευθυνθήκαμε σε κάποιον υπεύθυνο της Δημοτικής Αρχής λάβαμε μόνο ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
Έτσι αναζητώντας μια αξιοπρεπή λύση για τα προβλήματά μας, απευθυνθήκαμε στον υποψήφιο, πλέον, Δήμαρχο κ. Κων/νο Μάκαρη που ανακοίνωσε την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής και παρουσίασε έναν κατάλογο αξιόλογων συνεργατών που εγγυόνται ότι θα πολεμήσουν την στασιμότητα, την γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια και θα προσφέρουν στους κατοίκους των Πυργιώτικων λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά τους.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΔΕΙΤΕ:  Οι Δαναοί Άργους κέρδισαν την παραμονή τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!