Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

650.000 € από την Περιφέρεια για την β΄ φάση αποκατάστασης βλαβών στη νότια παράκαμψη του Άργους


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, εργολαβικό συμφωνητικό με τον ανάδοχο της β΄ φάσης του έργου αποκατάστασης βλαβών στη νότια παράκαμψη του Άργους, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ.
Η προθεσμία ολοκλήρωσης του εν λόγω έργου, η δαπάνη για το οποίο μετά τον σχετικό διαγωνισμό ανέρχεται σε 339.594,57 ευρώ, είναι 6 μήνες.
Κατά την παραμονή του στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο, τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους για αθλητικά θέματα Γιάννη Μαντζούνη και για θέματα της μαρίνας του Ναυπλίου και της δημιουργίας υδατοδρομίων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Τάσο Γανώση, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Αργολίδας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής εξετάστηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην εν λόγω Περιφερειακή Ενότητα το οποίο εμφανίζεται να έχει αδιάθετο ποσόν ύψους περί το 1.000.000 ευρώ, πίστωση η οποία εξετάζεται να κατευθυνθεί στο σύνολό του στο έργο βελτίωσης του δρόμου των αρχαιολογικών χώρων.
ΔΕΙΤΕ:  Δείτε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό στην Αργολίδα (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!