ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

930.000€ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 4 Aπριλίου.
Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό 1 αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) για το με προϋπολογισμό 930.000 ευρώ έργο συντήρησης κατά τμήματα και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην εθνική οδό 7 Κορίνθου – Άργους.
Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης την δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 370.000 ευρώ, αντικείμενο του οποίου είναι να επουλωθούν λακκούβες αφ’ ενός και αφ’ ετέρου να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο της Κορινθίας.
Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε το πρακτικό 1 αποσφράγισης και ελέγχου των υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής, καθώς και αξιολόγησης και βαθμολόγησης των τεχνικών προσφορών, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (ΕΣΗΔΗΣ), με προϋπολογισμό 598.058 ευρώ, για την ανάθεση της μελέτης κατασκευής ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας.
Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού ΙI αποσφράγισης αξιολόγησης και βαθμολόγησης των οικονομικών προσφορών, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (ΕΣΗΔΗΣ), προϋπολογισμού 499.163,27 ευρώ, με αντικείμενο την ανάθεση της μελέτης για το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης.
Επίσης, εγκρίθηκε το 3ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου κατασκευής στο προϋπολογισμού 360.000 ευρώ έργο ολοκλήρωσης της βελτίωσης της ασφάλειας του δρόμου Πλατάνια – πέτρινη γέφυρα Νέδας, στη Μεσσηνία.
Η Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης κατά τμήματα της επαρχιακής οδού 39 Καρύταινα – Ατσίχολος – Βλαχοράπτη – Παλαιόκαστρο, στην Αρκαδία. Προέβη επίσης στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξης προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο (από πιστώσεις 4ου ΕΑΠ / Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης) της οριστικής αποκατάστασης της βατότητας στη δημοτική οδό εντός του οικισμού Μακρυσίου, λόγω κατολίσθησης.
Σήμερα, επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την σκοπιμότητα υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο “Περιφερειακές πολιτικές στήριξης επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας (Secon)” καθώς και τον ορισμό υπηρεσίας της υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Europe.
Τέλος, μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό 2 της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τα στάδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού 201.604 ευρώ.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;