Γούρικη βγήκε η νέα φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας – Έριξε φιλική τριάρα στον Εθνικό! (Pics + Video)

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας με την οποία θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα της Ερμιονίδας έγιναν στον αγώνα με τον Εθνικό και όπως φαίνεται έφερε γούρι.

Η Ένωση έκανε εκπληκτική εμφάνιση και νίκησε 3-0 σε φιλικό παιχνίδι την ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Έτσι ολοκλήρωσε τους φιλικούς της αγώνες μία εβδομάδα πριν την “σέντρα” του πρωταθλήματος. Τα γκολ της Ερμιονίδας σημείωσαν οι Τρέσα στο 10′ και Αντωνακόπουλος στο 19′ και στο 75′.

Ένωση Ερμιονίδας (Θ.Στάικος): Πονηρός(61΄Ντουντούμης), Διαμαντόπουλος (81΄Φουρνάρος), Μερτύρης (81΄Λαπούση),Τζιέρης (81΄Σκαλτσάς), Βιρβίλης, Ποδάρας, Τριμπόνιας (64΄Αντωνόπουλος), Τανουσάι (67΄Λαζάρου), Αντωνακόπουλος (81΄Χαλούβας), Τρέσα (76΄Δεστές), Μπρολίν (61 Λαλούσης ).

Εθνικός Πειραιώς (Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Λώλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (61΄Σαρήγιαννης), Dias (66 Πάλουκας), Κόκορης, Λεπενιώτης, Καναβέτας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα από τον Κοσμά Γεωργίου και δείτε τις δηλώσεις των προπονητών στο Sport-Ermionida

Online χρήστες: 245

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!