Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει! Συνέλαβαν Ρομά στην Αργολίδα για ρευματοκλοπή -Κατέσχεσαν 30 μέτρα καλώδιο

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αργολίδα

7 συλλήψεις Ρομά σε χωριά τεσσάρων δήμων
Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025 στην Αργολίδα, με ελέγχους που επεκτάθηκαν σε χωριά των Δήμων Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας.

Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά 26 άτομα, εκ των οποίων 9 προσήχθησαν και 7 συνελήφθησαν.
Όλοι οι συλληφθέντες είναι Ρομά, ενώ τα αδικήματα που διαπιστώθηκαν είναι τα εξής:
  • 5 άτομα συνελήφθησαν για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
  • 2 άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού

Κατάσχεση καλωδίων ρεύματος
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 30 μέτρα καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο φέρεται να είχε χρησιμοποιηθεί παράνομα.
Συνεχίζονται οι αστυνομικές δράσεις
Η επιχείρηση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας στις περιοχές της Αργολίδας, με έμφαση σε ελέγχους σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε αδικήματα καθημερινότητας.

Online χρήστες: 175

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!