Στοχευμένοι έλεγχοι στην Αργολίδα για την πρόληψη της εγκληματικότητας
Έξι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας. Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι σε περιοχές των δήμων Άργους – Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, με επίκεντρο ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας.
Έλεγχοι και συλλήψεις στην Αργολίδα
Κατά την επιχειρησιακή δράση:
Ελέγχθηκαν 37 άτομα,
Προσήχθησαν 12,
Συνελήφθησαν 6 άτομα για τα εξής αδικήματα:
– Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αδίκημα που συχνά συνδέεται με σοβαρές παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενέργειας αλλά και κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια.
– Δύο άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, γεγονός που ενδέχεται να συνδέεται με δραστηριότητες σχετικές με την υγειονομική ασφάλεια και την τήρηση βασικών κανόνων δημόσιας υγείας.









































