Παναργειακός – Μαρκό 0-1
Χωρίς τρίποντο ο α’ γύρος
Έντονη απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων
Ο Παναργειακός συνεχίζει να μην βρίσκει τον δρόμο προς τη νίκη, καθώς γνώρισε ακόμη μία ήττα στο Άργος, αυτή τη φορά με 0-1 από τη Μαρκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έφυγαν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σεμπά στο 55ο λεπτό, ευστοχώντας σε πέναλτι. Μάλιστα, η Μαρκό είχε χάσει ακόμη ένα πέναλτι στο 9ο λεπτό, όταν ο Μίλερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραγκιόζη, που απέκρουσε εντυπωσιακά.
Με το τέλος του πρώτου γύρου, ο Παναργειακός παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία με μόλις 3 βαθμούς, έχοντας 6 ήττες και 3 ισοπαλίες. Η στατιστική της ομάδας είναι απογοητευτική, με μόλις 5 γκολ υπέρ και 22 κατά, γεγονός που αποτυπώνει το μέγεθος των προβλημάτων.

























































