Βυθίστηκε σκάφος στην Αργολίδα

Συναγερμός στο Λιμενικό!

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου στη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, όταν έγινε γνωστό ότι ένα ερασιτεχνικό σκάφος (Ε/Ρ) είχε πάρει κλίση και βρισκόταν σε κατάσταση ημιβύθισης στον όρμο Σπυρίδωνα Βιβαρίου, στην Αργολίδα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία προχώρησαν σε έλεγχο της περιοχής και καταγραφή του περιστατικού.
Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης, προκειμένου να προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για την ανέλκυση του σκάφους και την απομάκρυνσή του από τη θαλάσσια ζώνη.
Κατά την αυτοψία δεν εντοπίστηκαν ίχνη θαλάσσιας ρύπανσης, γεγονός που απέτρεψε περαιτέρω περιβαλλοντική επιβάρυνση. Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης έως την πλήρη διευθέτησή της.

Online χρήστες: 343

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com