Θλίψη στην Αργολίδα: «Καλό ταξίδι Βάσω, θα μας λείψεις πολύ»

«Έφυγε» η Βάσω Χασάπη

Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, το Σωματείο ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας αποχαιρετά ένα από τα πιο σημαντικά και δραστήρια μέλη του, τη Βάσω Χασάπη, η οποία έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σήμερα, 20 Μαρτίου 2026.
Η εκλιπούσα υπήρξε κομβική μορφή για τη δημιουργία και την εξέλιξη του σωματείου, καθώς συγκαταλεγόταν στα ιδρυτικά μέλη του και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του από τα πρώτα του βήματα.
Μάλιστα, διετέλεσε και η πρώτη πρόεδρος, υπηρετώντας με αφοσίωση και συνέπεια τη θέση αυτή για δύο συνεχόμενες θητείες.
Η παρουσία της χαρακτηριζόταν από ενεργή συμμετοχή, προσφορά και ανιδιοτέλεια, στοιχεία που την κατέστησαν ιδιαίτερα αγαπητή και αναντικατάστατη στους συναδέλφους της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια και απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της.
Καλό ταξίδι Βάσω… θα μας λείψεις πολύ.

Online χρήστες: 294

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com