ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Κονδυλάρου στον αδικοχαμένο γαμπρό του Γιώργο Κακολύρη

Με το παρακάτω σπαρακτικό όσο και τρυφερό κείμενο, αποχαιρετά ο Γιώργος Κονδυλάρος τον αδικοχαμένο γαμπρό του Γιώργο Κακολύρη,

που θα τον συνοδεύσει ΟΛΟ το Άργος σήμερα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 4:00μ.μ., στην τελευταία κατοικία του από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άργους.

“Γιώργο γιε μου γιατί…
Ψάχνω να βρω λόγια. Μα δεν τα βρίσκω για να σου πω ευχαριστώ, ευχαριστώ! Για τα τόσα πολλά που πρόσφερες στην Αγαπημένη σου γυναικούλα και στα δύο υπέροχα παιδιά σου, που τα ανάθρεψες με ήθος, αγάπη και σεβασμό, για τον συνάνθρωπό τους. Ήρθες στη ζωή μας και μας γέμισες με περηφάνια. Είμαστε περήφανοι που σε κάναμε παιδί μας! Ήσουν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα.

ΔΕΙΤΕ:  Το 2ο ΓΕΛ Άργους Δευτεραθλητής του Σχολικού Πρωταθλήματος Χάντμπολ (Video)

Ήθελες πάντα να μας προσφέρεις χαρά και ευτυχία. Ήσουνα Γιώργο άνθρωπος της προσφοράς και της αγάπης και αυτά τα μοίραζες απλόχερα και στους δικούς σου ανθρώπους. Και όχι μόνο ήσουν άνθρωπος της αγάπης και της προσφοράς, ήθελες πάντα να είσαι μπροστάρης, να δίνεις χαρά στον συνάνθρωπό σου, να απαλύνεις τον πόνο του με οποιονδήποτε τρόπο κι αν μπορούσες, ήσουν άνθρωπος με μεγάλες αξίες.

ΔΕΙΤΕ:  Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού, οι νέοι «δικαστικοί χάρτες» ήδη καταρρέουν

Ακόμα και τώρα πού η ζωή σου στέρησε τη χαρά να δεις να μεγαλώνουν τα τρία μου εγγονάκια, εσύ και πάλι μπροστάρης, προσφέροντας αυτή την υπέροχη καρδούλα σου και όλα τα άλλα όργανα σου σε συνανθρώπους σου, που τα είχαν άμεσα ανάγκη. Η προσφορά σου και η αγάπη προς τον συνάνθρωπό σου δεν τελειώνει ποτέ…..

ΔΕΙΤΕ:  Πασχαλινά παζάρια στο Ναύπλιο από το ΚΕΘΕΑ

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σου εύχομαι αγόρι μου Καλό Παράδεισο. Θα σε αγαπάμε πάντα!

Με σεβασμό οι γονείς σου
Γιώρ.+Σωτηρ.


Να υπενθυμίσουμε πως ο άτυχος Γιώργος ήταν δωρητής οργάνων και η επιθυμία του αυτή έγινε σεβαστή από την οικογένειά του.

Η σορός του Γιώργου Κακολύρη θα βρίσκεται στο Ναό από τις 2:00 μ.μ

Διαβάστε ακόμα:

.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!