Ολοκληρώνεται το γήπεδο του Τολού – Έπιασαν τόπο οι προσπάθειες Σιδέρη [Εικόνες]

Οι εργασίες τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Τολού ολοκληρώνονται και η τοπική κοινωνία είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με το γεγονός.

Ένα έργο που αναβαθμίζει το ποδόσφαιρο της Αργολίδας και δρομολογήθηκε την περίοδο που ήταν Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού ο Βασίλης Σιδέρης.

Όπως βλέπετε στις εικόνες, άλλαξε η εικόνα στο γήπεδο και πλέον ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος από τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα.

Ο κ. Σιδέρης ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Σήμερα είναι μέρα χαράς για όλους όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και περισσότερο για την κοινότητα του Τολού και την ιστορική ομάδα του τον Εθνικό.”

Ένα έργο που πολλοί υποσχέθηκαν αλλά έμειναν στις υποσχέσεις, παίρνει σάρκα και οστά με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση του τεχνητού τάπητα στο γήπεδο να είναι πλέον πραγματικότητα.

Είναι δικαίωση για την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά για εμένα που ασχοληθήκαμε από τις αρχές του 2018 με την ένταξη του γηπέδου του Τολού στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την μελέτη, τη δημοπράτηση και τώρα στην ολοκλήρωση του έργου.

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα της κοινωνίας του Τολού που πλέον ολοκληρώνεται.

Υ.Σ Θα υπάρξει και συνέχεια… Υπομονή…”