ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι απαντά η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας στην ανακοίνωση του ΚΚΕ

“Όταν το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας και ειδικά για τις δυο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, είναι αν μη τι άλλο, τραγικό.

Επισημαίνεται ότι για όλα τα γραφόμενα δεν ζητήθηκαν ποτέ στοιχεία από τις Διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών μονάδων.

Επίσης η 6η Υπε και το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο 11μηνο έχουν ενισχύσει τα νοσοκομεία μας με πάνω από 80 άτομα προσωπικό και συνεχίζουμε, αναμένοντας τουλάχιστον 15 άτομα ακόμα σύμφωνα με τις οικονομικές δεσμεύσεις και 18 μόνιμους ιατρούς που βρίσκονται στην τελική φάση των κρίσεων.

ΔΕΙΤΕ:  Κλείνει μετά από 16 χρόνια το Mothercare στο Ναύπλιο

Από την πλευρά μας ως διοίκηση με τη συνδρομή ιδιωτιών του νομού Αργολίδας, των Δήμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κεντρικής Κυβέρνησης έχουμε αναβαθμίσει κατά πολύ το σύστημα υγείας στην Αργολίδα.

ΔΕΙΤΕ:  Εγκαινιάστηκε στο Άργος η έκθεση του λαϊκού ζωγράφου Νώντα Ρέντζη

Η σπέκουλα που χρησιμοποιεί το κομμουνιστικό κόμμα, με μόνο στόχο την υπενθύμιση της παρουσίας του στα κοινά του νομού είναι απαράδεκτη.

Οι δυο νοσηλευτικές μονάδες έχουν ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ:  Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας πάει θέατρο

Σε ότι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα.

Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό παλεύουν νυχθημερόν για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες του Covid-19.”

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!