ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτές είναι οι οικονομικές ελαφρύνσεις για τους επαγγελματίες του Δήμου Ναυπλιέων

Aπό το 1ο lockdown, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων έχει αποφασίσει οικονομικές ελαφρύνσεις που ισχύουν και αυτή την περίοδο μέχρι το τέλος της άρσης των μέτρων.

– Απαλλαγή από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των επιχειρήσεων που διέκοψαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους για το χρονικό διάστημα εφαρμογής των σχετικών μέτρων.

ΔΕΙΤΕ:  Ομιλία για την ψυχική υγεία στο Λυγουριό

-Απαλλαγή από τα τέλη κοινόχρηστου χώρου όσων επιχειρήσεων αναστέλλουν ή περιορίζουν προσωρινά τη λειτουργία τους λόγω των σχετικών μέτρων και δεν κάνουν χρήση του παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10- 1958 β.δ. (Α’171).

ΔΕΙΤΕ:  Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας πάει θέατρο

-Αναστολή είσπραξης μισθωμάτων των κυλικείων των σχολείων, του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και καταστημάτων του Δήμου που ενοικιάζονται σε επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους.

-Αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων για το χρονικό διάστημα που θα ισχύουν οι περιορισμοί.

ΔΕΙΤΕ:  Έρχεται το 4ο Διασυλλογικό Sparring Day στον Άγιο Αδριανό

-Προσωρινή παραίτηση από τις επιβληθείσες κατασχέσεις εις χείρας τρίτων (τράπεζες) και από κάθε απαίτηση που απορρέει από αυτές εις βάρος των οφειλετών του Δήμου, για οφειλές μέχρι του ποσού των 2.000,00 € και μέχρι νεότερη έγγραφη εντολή.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!