ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γνωρίζεις γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν μέχρι το πάτωμα;

Έχεις ιδέα;

Μία δημόσια τουαλέτα σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο μέρος που μπορείς να επισκεφτείς. Όταν χρησιμοποιείς μια δημόσια τουαλέτα, πιθανότατα έχεις αναρωτηθεί γιατί οι πόρτες δεν φτάνουν στο πάτωμα και γιατί σε εμποδίζουν να κάνεις την ανάγκη σου ιδιωτικά; Η απάντηση είναι ότι δεν έχει γίνει για να σε ντροπιάσει. Στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι και θα τους μάθεις παρακάτω.

#1. Είναι πιο εύκολο να καθαριστούν

Λόγω της συχνής χρήσης τους οι δημόσιες τουαλέτες, είναι απαραίτητο να καθαρίζονται αρκετές φορές την ημέρα. Το κενό στο κάτω μέρος καθιστά τους θαλάμους του μπάνιου πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο να καθαριστούν.

#2. Σε περίπτωση ατυχήματος, μπορείς εύκολα να δώσεις βοήθεια

Σε μία πλήρως κλειστή τουαλέτα, εάν ένα άτομο λιποθυμούσε ή είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που το άφησε αναίσθητο, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να το παρατηρήσει κάποιος. Αντ’ αυτού, θα ήταν ευκολότερο να παρατηρήσεις ένα άτομο που λιποθύμησε σε μία τουαλέτα με κενό στο κάτω μέρος.

#3. Ο χώρος αερίζεται καλύτερα

Σε ένα πλήρως κλειστό μπάνιο καθίσταται δύσκολο να εξαφανιστούν δυσάρεστες οσμές. Με κενά πάνω και κάτω από τις πόρτες του μπάνιου, ο αέρας κυκλοφορεί πολύ καλύτερα και οι κακές μυρωδιές εξαφανίζονται γρηγορότερα.

#4. Είναι πιο εύκολο να δεις αν είναι διαθέσιμη ή κατειλημμένη

Εάν το μπάνιο είναι πλήρως κλειστό, κινδυνεύουμε πάντα να βιώνουμε μια άβολη στιγμή όταν προσπαθούμε να ανοίξουμε μια πόρτα που είναι κατειλημμένη ή πρέπει να την κρατήσουμε από την άλλη πλευρά (ποιο από τα δύο είναι χειρότερο άραγε;). Με το κενό κάτω από την πόρτα, ένα άτομο μπορεί να δει αν η τουαλέτα είναι κενή ή όχι.

ΠΗΓΗ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!