Σπίτι – Υγειονομική Βόμβα στο Άργος… Δεν άντεξαν και κάλεσαν τον Δήμο να καθαρίσει! [Εικόνες]

Σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης είχε μετατραπεί οικία στην πόλη του Άργους.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών με την εικόνα που αντίκρισαν. Αργείος είχε μετατρέψει την οικία του, κυριολεκτικά, σε χωματερή, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη γειτονιά που διαμένει. 

Η κατάσταση ήταν αφόρητη, ειδικά τον τελευταίο καιρό, αφού όπως μάθαμε οι γείτονες δεν άντεχαν ούτε καν να πλησιάσουν, εξαιτίας της δυσοσμίας. Ο ιδιοκτήτης της οικίας ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες μαζί με δεκάδες, όπως μας μετέφεραν, κατοικίδια ζώα, χωρίς όμως να τηρεί, έστω και τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των γειτόνων, η κατάσταση αντί να καλυτερεύσει, ολοένα και χειροτέρευε, με αποτέλεσμα οι καταγγελίες να πέσουν… βροχή! Τελικά, αφού είδαν και απόειδαν, κατάφεραν να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, ανέλαβε δράση ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου! Συνεργείο με ειδικές στολές πήγε στο χώρο και μετά από πολύωρη επιχείρηση κατάφερε να καθαρίσει και να απολυμάνει.

Όπως μάθαμε, στην οικία διαμένει ασθενής που αδυνατεί να φροντίσει, όπως πρέπει, τον εαυτό του και κατά συνέπεια το χώρο του.