ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαίνει στο Survivor ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother;

H ανάρτηση που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Μία πληροφορία και μία ανάρτηση του ίδιου του παίκτη έβαλαν φωτιά για τις συζητήσεις για τους νέους παίκτες που πρόκειται να μπουν στο Survivor. Και ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ενίσχυση της ομάδας των Διάσημων με τον τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή, ένα νέο ρεπορτάζ φέρνει κοντά στους Μαχητές έναν άλλο αγαπημένο παίκτη πολύ πρόσφατου ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η πρωινή εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», πολύ πιθανό είναι να δούμε έναν παίκτη του πρόσφατου Big Brother του ANT1 να μπαίνει ως Μαχητής στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τον πολυσυζητημένο Δημήτρη Κεχαγιά, που ξεχώρισε στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΑΝΤ1, στο οποίο βρέθηκε αρκετές φορές να έχει συγκρούσεις με τους συμπαίκτες του ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού με τον έντονο χαρακτήρα του.

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Ο 28χρονος παίκτης, ο οποίος φαίνεται να συνδέεται συναισθηματικά με τη συμπαίκτριά του Κατερίνα Δανέζη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ανάρτησε στα social media του μία εικόνα του Survivor και κάποια σκεπτικά emoji.

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει ότι ο παίκτης είχε επιχειρήσει να ξαναμπεί σε παλαιότερο Survivor 3-4 χρόνια πριν, όπως επιβεβαίωση η Acun Media.

Η κρούση στον κικ μποξερ έχει ήδη γίνει από της τούρκικη εταιρεία παραγωγής και αναμένεται η απάντηση του παίκτη.

Πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!