ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δείτε πώς θα γίνουν οι βίλες στη μεγάλη τουριστική επένδυση Killada Hills στην Αργολίδα (Pics + Videos)

Προχωράει εντατικά η μεγάλη τουριστική επένδυση Killada Hills της Dolphin Capital στην Κοιλάδα, την Κυανή Ακτή της Πελοποννήσου.

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας οι μακέτες από δύο από τις εντυπωσιακές πολυτελείς βίλες που θα κατασκευασθούν στην έκταση.

Σύμφωνα με το master plan και τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί το Kilada Hills θα περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχείου προδιαγραφών 5 αστέρων κι έκτασης 30.000 τ.μ., την ανέγερση πολυτελών κατοικιών (πρόκειται μεταξύ άλλων για 320 επαύλεις και 100 βίλες), καθώς επίσης και τη δημιουργία εμπορικών καταστημάτων, αθλητικών χώρων, spa και φυσικά γηπέδου Golf υψηλών προδιαγραφών (σ.σ. 768 στρεμμάτων).

ΔΕΙΤΕ:  Μέλη του ΠΑΣΟΚ βγήκαν στο Ναύπλιο και μοίρασαν φυλλάδια (Photos)

Υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη επένδυση θεμελιώθηκε με κάθε επισημότητα το περασμένο καλοκαίρι (Ιούνιος 2020) ενώ είχε ενταχθεί στις Στρατηγικές Επενδύσεις το 2019, με fast track διαδικασίες.

Οι βίλες

Οι δύο βίλες, τα σχέδια των οποίων αποκαλύφθηκαν από τα στούντιο που τα σχεδίασαν, είναι η Signature Villa από τους DZA Architects και η Spiral Villa από την Omniview Design. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα σχέδια.

Signature Villa – DZA Architects

H βίλλα έχει εσωτερικούς χώρους 550 τ.μ., στεγασμένους εξωτερικούς χώρους 122 τ.μ. και ακόμη 152 τ.μ. εξωτερικών χώρων, με πισίνα 120 τ.μ.

Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγαλύτερη ανάλυση

Δείτε και το σχετικό video

Spiral Villa – Omniview Design

H βίλλα έχει εσωτερικούς χώρους 1.296 τ.μ., στεγασμένους εξωτερικούς χώρους 437 τ.μ. και ακόμη 741 τ.μ. εξωτερικών χώρων, με πισίνα 201 τ.μ.

Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγαλύτερη ανάλυση

Δείτε και το σχετικό video

Πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!