ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ: Άστεγη οικογένεια με ΑΜΕΑ – Κάηκε το σπίτι τους και τους φιλοξενεί ο Δήμος σε ξενοδοχείο

Δραματικές ήταν οι συνέπειες της χθεσινοβραδινής φωτιάς σε οικία στη Δαλαμανάρα, για την οποία σας ενημερώσαμε στο Argolida Planet.

Φωτιά σε οικία στη Δαλαμανάρα Άργους ξέσπασε μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαρτίου. Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Άργος και Ναύπλιο και επιχείρησαν κατάσβεση. Το έργο των πυροσβεστών ήταν πολύ δύσκολο, καθώς οι φλόγες είχαν εξαπλωθεί σε όλη την οικία.

Όταν ξέσπασε η φωτιά, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα και επικράτησε έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο να βρίσκονταν μέσα, ευτυχώς όμως είχαν προλάβει να απομακρυνθούν…

ΔΕΙΤΕ:  Επιτυχημένος ο 8ος Δρόμος Αξιών στην Αργολίδα -Έτρεξαν πάνω από 110 δρομείς (Photos)

Έμειναν άστεγοι…

Η 5μελης οικογένεια που κατοικούσε αποτελείτο από τους ηλικιωμένους γονείς και τα τρία παιδιά τους, δύο εξ αυτών είναι ΑΜΕΑ. Όλοι τους έμειναν χωρίς τίποτα, γιατί κάηκαν τα πάντα…

Στην τοπική κοινωνία της Δαλαμανάρας επικρατεί θλίψη για το συμβάν, καθώς πρόκειται για μια αγαπητή οικογένεια στο χωριό, η οποία πλέον δεν έχει που να μείνει και υπάρχει έντονη κινητοποίηση από τους κατοίκους για να τη βοηθήσουν.

ΔΕΙΤΕ:  Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας πάει θέατρο

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ξανά ο Δήμος Άργους Μυκηνών και προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, καθώς με εντολή του, χθες το βράδυ η οικογένεια μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο του Άργους, όπου και φιλοξενείται.

ΔΕΙΤΕ:  Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Κρανίδι (Photos)

Ο κ. Καμπόσος δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του για το συγκεκριμένο θέμα και όπως μαθαίνουμε καταβάλλει προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο θέμα της διαμονής τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έφτασε στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας, πριν από λίγη ώρα, συγχωριανός, ο οποίος δεν θέλει να κοινοποιηθεί το όνομά του, προσφέρει οικία για να φιλοξενηθεί, για όσο χρειαστεί, η πυρόπληκτη οικογένεια.

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

Φωτογραφία αρχείου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!