Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Survivor spoiler 16/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Είναι οριστικό

Survivor είναι αυτό και σε συνδυασμό με την καραντίνα δεν είναι καθόλου παράξενο που χτυπάει τέτοια νούμερα τηλεθέασης, ειδικά το χθεσινό επεισόδιο ανέβασε πολύ την πήχη του ανταγωνισμού αλλά τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας, απλά ήθελα να το αναφέρω. Τρίτη σήμερα 16/3 κι έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε, όπως πολύ σωστά σας είχαμε αναφέρει από το πρωί, την Μπλε ομάδα να κερδίζει την πρώτη ασυλία αν και με πολλούς τραυματισμένους παίκτες. Σήμερα, επίσης, έχουμε από νωρίς την ομάδα που κερδίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ: Survivor 4: Μια περιουσία για τον Καλίδη – Με τόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι

Ποια ομάδα παίρνει την δεύτερη ασυλία σήμερα 16/3 στο Survivor

Όπως όλοι γνωρίζουμε και στις δύο πλευρές είναι δύσκολα τα πράγματα από άποψη ψυχολογίας, ειδικά στην Κόκκινη ομάδα με όσα γίνονται με Ντάφυ – που βγήκε και υποψήφιος εχθές (αλίμονο) – και Μαριάνθη.

Το ψυχολογικό κομμάτι ξέρουμε πολύ καλά ότι επηρεάζει και την αγωνιστική απόδοση, αν και όπως είδαμε στο σημερινό trailer μάλλον οι Κόκκινοι το ήθελαν να χάσουν εσκεμμένα εχθές. Θέλουν να εκτοπίσουν παίκτες και τους συμφέρει να βγάλουν προτεινόμενους από την ομάδα τους για να τα καταφέρουν. Τέλος πάντων…

Σήμερα πάλι οι Κόκκινοι θα ηττηθούν, άρα περιμένουμε έναν υποψήφιο ξανά από τους ψήφους της ομάδας κι έναν υποψήφιο από την Νικολέττα που κέρδισε την ατομική ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: Survivor 4: Μια περιουσία για τον Καλίδη – Με τόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι

Survivor 4 Spoiler: Αυτοί οι 5 πρώην παίκτες είναι stand by για να επιστρέψουν στο ριάλιτι! [Photos]

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!