Ο Καμπόσος επέστρεψε από την Αθήνα με ακόμα ένα έργο!

Ακόμα ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο του δείχνει να εξασφάλισε ο Δήμαρχος μετά από συνάντησή με τον Αυγενάκη στην Αθήνα.

Ο κ. Καμπόσος επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Τους δύο άντρες συνδέει φιλία και ο Δήμαρχος στην επίσκεψή του πρόσφερε ένα καλό κρασί από τους αμπελώνες του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Καμπόσος και Αυγενάκης συζήτησαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του και ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου μεγάλων διαστάσεων για όλα τα αθλήματα σάλας και για διεθνείς αγώνες στο Άργος.

Εφόσον ο Υφυπουργός τηρήσει τη δέσμευσή του, ο Διομήδης Άργους θα αποκτήσει το δικό του σπίτι.

    Online χρήστες: 273

    Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

    Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
    Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

    Αυτά που... παίζουν!