ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Ανδρεάς Πουλάς “άρπαξε” τον κορωνοϊό στη δομή της Ερμιονίδας;

«Δεν το ήξερα ότι πέρασα κορωνοϊό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα», λέει στην «Espresso» ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, ο οποίος βρέθηκε με υψηλά ποσοστά αντισωμάτων στον κορωνοϊό.

Ο βουλευτής, ο οποίος είναι γιατρός, έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό στις 22 Ιουνίου και ήταν αρνητικό. Ανυποψίαστος καθώς ήταν, είπε να κάνει και το επόμενο τεστ αντισωμάτων, που διενήργησε η Βουλή την περασμένη εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ:  Επίσημο: Ο Γιάννης Μανιάτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

Πήρε μέρος στον έλεγχο αντισωμάτων για τον ιό, χωρίς να γνωρίζει πως πέρασε τον ιό, αφού δεν είχε συμπτώματα. «Με φώναξε ο γιατρός της Βουλής και μου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα. Πάγωσα και απόρησα», λέει ο Ανδρέας Πουλάς και συμπληρώνει: «Ήμουν ασυμπτωματικός. Απλώς τώρα που το σκέπτομαι, πριν από δύο μήνες κάποιες μέρες είχα λίγο πονοκέφαλο, ελαφρύ πονόλαιμο και λίγο βήχα. Είπα μπορεί κάπου να κρύωσα και δεν έδωσα σημασία, γιατί πέρασε αμέσως».

Στη δομή μεταναστών της Ερμιονίδας

ΔΕΙΤΕ:  Ο Δήμος Ναυπλιέων ψάχνει για δάνειο εννέα εκατομμυρίων

Ο βουλευτής Αργολίδας, μιλώντας στην «Espresso», πιθανολογεί ότι μπορεί να κόλλησε είτε όταν επισκέφθηκε τη δομή μεταναστών της Ερμιονίδας, εκεί όπου είχαν «τσεκαριστεί» τουλάχιστον 150 περιστατικά κορωνοϊού, είτε σε μια επίσκεψη που έκανε στο Νοσοκομείο Αττικόν, στη διάρκεια της πανδημίας.

Ήδη η οικογένειά του και οι συνεργάτες του γραφείου του έχουν κάνει όλοι τον σχετικό έλεγχο αντισωμάτων. «Πάντως, είμαι τυχερός που το πέρασα και δεν το κατάλαβα. Τώρα είμαι ακίνδυνος», υποστηρίζει με χιούμορ ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ., στέλνοντας προφανώς μήνυμα στους συναδέλφους του στη Βουλή ότι μπορούν να τον πλησιάζουν άφοβα.

ΔΕΙΤΕ:  Έκτακτο: Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου

Να θυμίσουμε ότι από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου κλιμάκιο υγειονομικών σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Υγειονομικής Κάλυψης έκανε στη Βουλή έλεγχο αντισωμάτων για τον κορωνοϊό. Ελέγχθηκαν 1.500 άτομα και βρέθηκαν οκτώ να έχουν αναπτύξει αντισώματα.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!