Γιώργος Γαβρήλος | «Η κυβέρνηση να στηρίξει τους παραγωγούς κλημεντίνης»

Η Έκθεση Γεωπόνων Αργολίδας επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε και βιώνουν ως καταστροφή οι παραγωγοί των μανταρινιών ποικιλίας ‘κλημεντίνης’.
Η φετινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία από τις χειρότερες των τελευταίων ετών για την συγκομιδή και τη διάθεση του προϊόντος.
Οι κλιματολογικές συνθήκες, η έλλειψη εργατών και οι συνθήκες στην αγορά εμπορίας των μανταρινιών με την προώθηση άλλων ποικιλιών, άφησαν μεγάλο μέρος της ‘κλημεντίνης’ επάνω στα δέντρα. Οι αγρότες είναι σε απόγνωση και σε δυσκολία να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να καλλιεργούν.
Άμεσα οι τοπικοί θεσμικοί φορείς θα πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες ανάδειξης του προβλήματος και στήριξης των παραγωγών.
Η κυβέρνηση απούσα από τα μεγάλα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, έστω και τώρα, θα πρέπει να ανταποκριθεί στην αναγκαία στήριξη των παραγωγών του τοπικού προϊόντος μας.
Γιώργος Γαβρήλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

Online χρήστες: 140

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!