Ανεβάζει τα ποσοστά του ο Παπαϊωάννου

Γυρίζει όλο τον Δήμο, συζητάει με τον κόσμο και κερδίζει έδαφος!

Κάθε μέρα που περνάει, είναι και μια κερδισμένη μέρα για τον Παναγιώτη Παπαϊωάννου.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμφωνία Δημιουργίας» συνεχίζει την περιοδεία, μαζί με το επιτελείο του, από άκρη σε άκρη στον Δήμο Άργους Μυκηνών, συζητάει με τον κόσμο και κερδίζει έδαφος.

Με πρόγραμμα, ερωτήσεις, παρεμβάσεις αλλά και προτάσεις, ο κ. Παπαϊωάννου έχει ανεβάσει τη δημοτικότητά του, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες και πλέον είναι δύσκολο να προβλέψουμε το διψήφιο ποσοστό του.

Άλλωστε, αυτό φάνηκε και στα πρόσφατα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Άργος, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να τον ακούσει και στο τέλος να τον χειροκροτήσει.
Και κάτι τελευταίο που μας κάνει πολύ θετική εντύπωση: Η ποιότητα του ψηφοδελτίου του!
Οι υποψήφιοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κάνουν αξιόλογο προεκλογικό αγώνα, κρατούν χαμηλούς τόνους και παρόλο που είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της κάλπης, παραμένουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον κοινό στόχο.

Online χρήστες: 238

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!