Επιστολή στο AP: «Ψήφιζα Καμπόσο και τώρα ψήφισα Μαλτέζο. Δεν έγινα κουμπάρα κανενός»

Επιστολή αναγνώστριας στο Argolida Planet

«Όχι άλλοι κουμπάροι, δεν μου έλειψαν. Άδικη η κριτική στον κύριο Μαλτέζο»
H αναγνώστρια του Argolida Planet Δ.Π. επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε την παρακάτω επιστολή. Ξεκαθαρίζουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν συμφωνούμε ή διαφωνούμε απαραίτητα με όσα γράφουν οι αναγνώστες μας. Εμείς πάντως δίνουμε βήμα σε όλους, γιατί αυτό θεωρούμε σωστό.
Να σημειώσουμε πως δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα κάθε μέρα και προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όλα. Όσα όμως είναι ανορθόγραφα, με κεφαλαία γράμματα, υβριστικά, ρατσιστικά ή προτρέπουν σε βία και ακρότητες, εννοείται πως δεν θα δημοσιευθούν.
Η επιστολή της Δ.Π.
«Διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε κριτική στον κ. Μαλτέζο. Παρέλαβε καμένη γη και αγωνίζεται για την πρόοδο του τόπου. Πήρε έναν Δήμο χωρίς χρήματα και γεμάτο χρέη και αντί να του δώσετε πίστωση χρόνου περιμένετε μέσα σε έξι μήνες να κάνει θαύματα. Θεωρώ πως η κριτική στο έργο του είναι άδικη.
Ο άνθρωπος προσπαθεί νύχτα-μέρα για να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα σε έναν μεγάλο δήμο. Κακώς δεν αναφέρεστε στα χρέη του Δήμου, στις κακοτεχνίες που καλείται να δώσει λύσεις και στο χάος που επιχειρεί να βάλει τάξη. Μήπως αυτό ενοχλεί ορισμένους; Δεν θέλουν το νοικοκύρεμα του δήμου;
Να μην ξεχνούν οι Αργείοι πως λειτουργούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Γιατί ο κ. Καμπόσος και η παρέα του υποσχόταν ανάπτυξη, τουρισμό και πολλά άλλα που όμως δεν είδα να γίνονται πράξη. Γιατί και η ανάπλαση απέτυχε. Μπορεί να έγινε πιο καλή η πλατεία αλλά τουρίστες δεν είδα, αν και τους περίμενα.
Και δεν κρύβομαι. Το παραδέχομαι ότι τον ψήφιζα από την πρώτη φορά που κατέβηκε, όταν και δεν εκλέχτηκε. Πολλά χρόνια πίσω. Και τον θαύμαζα στα συλλαλητήρια και στις δηλώσεις του και ήμουν η πρώτη που χειροκροτούσα. Δεν ντρέπομαι να το πω.
Ξέρετε πότε σταμάτησα να τον στηρίζω; Όταν διάβασα τόσα και τόσα δημοσιεύματα για την εταιρεία του κουμπάρου του που λάμβανε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον δήμο. Την περίφημη Eurologic. Εκεί είπα όχι, δεν ξαναψηφίζω. Δεν αμφισβητώ τη νομιμότητα των συμβάσεων, καλά έκανε ο κουμπάρος και τα έπαιρνε, όμως εγώ που ζω με 1500 ευρώ μια τετραμελή οικογένεια με τον σύζυγό μου και είμαστε στο ενοίκιο, όχι δεν δέχομαι να ακούω για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ακόμα και αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες.
Κρατάω την υπερηφάνειά μου και χαίρομαι που δεν έγινα κουμπάρα κανενός και ας έχω να σηκωθώ από τις 6 το πρωί για να πάω στη δουλειά μου. Ψήφισα τον κύριο Μαλτέζο και ελπίζω να μην με απογοητεύσει. Και αν δει την επιστολή μου του λέω να κλείσει τα αυτιά του και να προχωρήσει. Όχι άλλοι κουμπάροι. Δεν μας έλειψαν. Κύριε Μαλτέζο κλείστε σήμερα τα αυτιά σας για να κλείσετε αύριο το στόμα τους!»
Πρόσφατες επιστολές & καταγγελίες:

    Online χρήστες: 546

    Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

    Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
    Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

    Αυτά που... παίζουν!