Σχεδιάζεται η κατασκευή νοσοκομείου στη Δαλαμανάρα

Θέματα της Αργολίδας απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον βουλευτή Ανδρέα Πουλά στην Τρίπολη.

Στην συνάντηση ο περιφερειάρχης μετέφερε στον βουλευτή τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την κατασκευή Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργολίδας στην Δαλαμανάρα, έργο που προτίθεται να εντάξει προς χρηματοδότηση στο Ταμείο Ευρωπαϊκής Ανάκαμψης.

Ο Α. Πουλάς εκφράστηκε θετικά και μάλιστα προσφέρθηκε να διοργανώσει εσπερίδα για το συγκεκριμένο ζήτημα στο Ναύπλιο και το Άργος.

Online χρήστες: 343

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!