Φτωχότερη η οικογένεια του Παναργειακού

«Έφυγε» η παλιά δόξα της ομάδας Θανάσης Καλογερόπουλος

Η διοίκηση του Παναργειακού τον είχε τιμήσει τη σεζόν 2022-2023
Η οικογένεια του Παναργειακού είναι φτωχότερη από χθες, καθώς έφυγε από τη ζωή η παλιά δόξα της ομάδας, ο Θανάσης Καλογερόπουλος.
Ο αγαπητός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που τίμησε τη φανέλα του Παναργειακού για πολλά χρόνια, αφήνει πίσω του ένα σημαντικό κενό και πολλές αναμνήσεις στους παλιότερους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Θανάσης Καλογερόπουλος ξεχώρισε τόσο για το ήθος του όσο και για την παρουσία του στο γήπεδο, αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους.
Η διοίκηση του Παναργειακού τον είχε τιμήσει το 2022-2023 για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ιστορία της ομάδας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.
Διαβάστε ακόμη:

    Online χρήστες: 483

    Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

    Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
    Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

    Αυτά που... παίζουν!