Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Argolida Planet: Το νέο trend στο διαδίκτυο με 100.000+ αναγνώστες κάθε μήνα!

Καλώς ήρθατε στον πλανήτη Αργολίδα!

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας*
Ακριβώς ενάμιση χρόνο από τη δημιουργία του, συμπλήρωσε το Argolida Planet. Το διαδικτυακό ειδησεογραφικό μέσο που ανήκει στην DMI Digital Media, κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη του κόσμου, προσφέροντας ενημέρωση με στυλ και άποψη.
Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους:

116.667 μοναδικοί αναγνώστες και 818.036 επισκέψεις (προβολές σελίδων) τον μήνα Οκτώβριο! 

Ήταν Μάιος του 2020. Μέσα στην καραντίνα τολμήσαμε να βγούμε στον αέρα και σχεδόν αμέσως κατάφεραμε να “κερδίσουμε” το αναγνωστικό κοινό του νομού.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς! Τους χιλιάδες αναγνώστες που μας εμπιστεύεστε καθημερινά για την ενημέρωσή σας.
Πιστεύω, ενάμιση χρόνο μετά, μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι για το εγχείρημά μας.
Ένα μοντέρνο magazino που θα προβάλλει την Αργολίδα, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, τοπική επικαιρότητα και θέματα ποικίλης ύλης. Αυτό ήταν που ονειρευόμασταν.
Ένα μέσο ενημέρωσης που δεν θα ανήκει σε κανένα κόμμα, χρώμα και δόγμα. Αυτό θέλαμε να δημιουργήσουμε και είναι φανερό ότι το καταφέραμε.
Έχουμε την τιμή να μας επισκέπτονται 100+ χιλιάδες αναγνώστες κάθε μήνα, άρα έχουμε και την ευθύνη να είμαστε σωστοί απέναντί τους και να γράφουμε πάντα την αλήθεια, όπως και κάνουμε. Άλλωστε, δεν ισχυρίστηκε κανείς το αντίθετο, ακόμα και όταν… ενόχλησαν τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ.
Στα σκαριά έχουμε και τη δημιουργία ενός πλήρους οδηγού πόλης. Μείνετε συντονισμένοι!
Υποσχόμαστε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και ελπίζουμε να απολαμβάνετε το ταξίδι στο διαδίκτυο μαζί μας.

Εμείς πάντως, γουστάρουμε αυτό που κάνουμε!

* Ο Ιάσονας Μουσταΐρας (κεντρική φωτό) είναι ιδιοκτήτης της DMI Digital Media και υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας του Argolida Planet.

** Τα στοιχεία επισκεψιμότητας προέρχονται από τον επίσημο μετρητή της Google, το γνωστό σε όλους Google Analytics και είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο.

*** Καθημερινά λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 6948083131 και μέσω e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!