ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Big Brother: Νέες αποκαλυπτικές σκηνές με Σοφία Δανέζη και Δημήτρη Κεχαγιά

Ανάμεσα στην παίκτρια και τον Δημήτρη Κεχαγιά, έχει αναπτυχθεί μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Όλο και πιο κοντά έρχονται, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με τους δύο τους να ξεκινούν συχνά τα πειράγματα στα δωμάτια του σπιτιού αλλά και στον κήπο, μπροστά στις κάμερες φυσικά.

Είναι σίγουρα πως δύο από τα πρόσωπα που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother και έχουν απασχολήσει πολύ με τις τρυφερές στιγμές, αλλά και τις εντάσεις στη σχέση τους είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη. Ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει αναπτυχθεί μια πολύ ιδιαίτερη σχέση χωρίς αν και δεν λείπουν οι εντάσεις από αυτή. svg%3E svg%3E

Σε πρόσφατο επεισόδιο οι δύο τους, που λίγες μέρες πριν καβγάδισαν έντονα είχαν μια ακόμη τρυφερή στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης έκανε μασάζ στη Σοφία στο δωμάτιο των κοριτσιών με την ίδια να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι της χωρίς να φορά τη μπλούζα της. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Big Brother κάλεσε τον Δημήτρη στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Σοφία.

«Αισθανόμαστε καλά ο ένας κοντά στον άλλον. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα και είμαστε καλά ο ένας δίπλα στον άλλον», εξέφρασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης. Στην παρατήρηση του Big Brother ότι μοιράζονται και το ίδιο κρεβάτι, ο Δημήτρης απάντησε ως εξής: «Με την κολλητή μου έχω κοιμηθεί πολλές φορές, δεν σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει πρόβλημα να κοιμάται ένας άντρας με μια γυναίκα, αρκεί όλα να είναι ξεκάθαρα». svg%3E svg%3E

Και προσέθεσε: «Με τη Σοφία δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να το μπερδέψουμε. Αλλιώς πέρα από αυτό που είναι μέχρι στιγμής. Το κάνουμε επειδή περνάμε όμορφα». Όμως, απάντησε και στο αν η Σοφία Δανέζη έχει τα χαρακτηριστικά που εκείνος θα ήθελε σε μια γυναίκα: «Μακράν. Είναι πολύ όμορφη. Είναι χαζό να πούμε ότι δεν είναι όμορφη επειδή είναι φίλη».

«Τι έπαθες; Σου έχει πέσει η πίεση; Σου έχει πέσει η πίεση, Σοφία; Αυτά τα μουτράκια που κάνεις και αυτές τις αηδίες που λες, εκεί που μπορείς να τα κάνεις. Για εμένα δεν κάνεις, ούτε για να μου αλλάζεις λάστιχα στο αμάξι», είχε πει ο Δημήτρης πιέζοντας με τα χέρια του τη Σοφία η οποία άρχισε να πονά με τα παιχνίδια του, σε προηγούμενο επεισόδιο.

ΠΗΓΗ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!