ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Black Friday: Αυτά είναι τα 2 νέα προϊόντα για τα οποία σπάνε ταμεία φέτος οι Έλληνες

Και φέτος θα πουλήσουν σαν τρελά…

Ο θεσμός της Black Friday συμπληρώνει στην Ελλάδα μια επταετία, όμως τα δυο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Μπορεί η φετινή Black Friday να μην πραγματοποιείται υπό συνθήκες lockdown, όπως η αντίστοιχη περυσινή, ωστόσο η επάρκεια προϊόντων στα ράφια λόγω των προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού προβληματίζουν την αγορά.
Την ίδια στιγμή οι επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν για μια ακόμα φορά στο στοίχημα των ηλεκτρονικών αγορών, να αναμετρηθούν με τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα στις παραδόσεις των εμπορευμάτων, αντίστοιχα με τα περυσινά.
Για μια ακόμη χρονιά ο αμερικάνικος καταναλωτικός… θεσμός αναμένεται να επιμηκυνθεί από τη μια μέρα σε δεκαήμερο, εκτοξεύοντας τη ζήτηση η οποία καταγράφηκε ήδη από τις αρχές του μήνα λόγω των προσφορών που ξεκίνησαν από την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων και κορυφώνονται την Black Friday.
Μεγάλοι και μικροί παίκτες του λιανεμπορίου συμμετέχουν στη φετινή Μαύρη Παρασκευή με πολλά και διαφορετικά «όπλα» στη φαρέτρα τους, έχοντας προσαρμόσει τις προσφορές τους στις διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών.
Σύμφωνα με έρευνα της Sitecore «Holiday Shopping Trends 2021» περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες καταναλωτές (59%) σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν αγορές την περίοδο της Black Friday. Μάλιστα, η πλειοψηφία των καταναλωτών δηλώνει ότι θα εκμεταλλευτεί την Black Friday για να πραγματοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές.
Ποια όμως είναι τα προϊόντα που σπάνε ταμεία στην Ελλάδα την Black Friday;
Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι και φέτος την τιμητική τους θα έχουν δυο είδη τα οποία έγιναν ανάρπαστα και την Black Friday του 2020.
Ο λόγος για τις ρομποτικές σκούπες και τις τηλεοράσεις. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία. Από τη μία τα νοικοκυριά αναζητούν πιο εύκολους τρόπους για καθαρό σπίτι, από την άλλη θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη οικιακή διασκέδαση.
Είναι βέβαια και οι προσφορές, που σε αυτά τα δύο είδη αναμένεται να κινηθούν σε πολύ καλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, η αγορά εκτιμά ότι θα είναι μεγάλη η ζήτηση και για ηλεκτρονικές ζυγαριές και είδη γυμναστικής, όπως και για διαφορετικού τύπου οικιακές συσκευές (αρτοπαρασκευαστές, κουζινομηχανές, αφυγραντήρες).
Καρέκλες γραφείου και είδη δικτύωσης σπιτιού, όπως wifi extender, router κ.ά. είναι μερικά ακόμα από τα προϊόντα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!