Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Eπίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση για το 2022

Πρώτη δόση τέλη Μαρτίου

Έπειτα από την εμβόλιμη πληρωμή του Ιανουαρίου, οι πληρωμές για το επίδομα παιδιού θα συνεχιστούν τον προσεχή Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη «κανονική» πληρωμή του επιδόματος παιδιού για το 2022, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του Μαρτίου και συγκεκριμένα, την Πέμπτη 31 Μαρτίου.
Η πλατφόρμα για το 2022 θα ανοίξει μέσα στον Φεβρουάριο και θα είναι διαθέσιμη για αιτήσεις ως τον Ιανουάριο του 2023, ενώ το διάστημα αυτό πρέπει να γίνουν νέες αιτήσεις από τους δικαιούχους.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.
Τι ισχύει για το επίδομα παιδιού του 2021
Όσον αφορά τις αιτήσεις για το επίδομα παιδιού έτους 2021, ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει ότι η προθεσμία υποβολής έληξε στις 15 Ιανουαρίου του 2022. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών του επιδόματος παιδιού για το 2022.
  • Η πρώτη δόση τέλος Μαρτίου
  • Η δεύτερη δόση τέλος Μαΐου
  • Η τρίτη δόση τέλος Ιουλίου
  • Η τέταρτη δόση τέλος Σεπτεμβρίου
  • Η πέμπτη δόση τέλος Νοεμβρίου
  • Έκτη δόση, πριν τις γιορτές

     Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
    → Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Τα «καμάκια» της Αργολίδας ήταν πρωτοπόροι! (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!