Ιδανική επιλογή για την εκδήλωση που ονειρεύεστε!

Το Stavropoulos Catering αναλαμβάνει κάθε τύπο εκδήλωσης, όπως γάμο, βάπτιση, εγκαίνια, πάρτι, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και εξαιρετική ποιότητα φαγητού.
Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας στο χώρο της εστίασης και της παροχής υπηρεσιών catering την κάνει ιδανική επιλογή για να καλύψει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας.
Το Stavropoulos Catering έχει στη διάθεσή του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, αναλαμβάνει το πλήρες service και τη διακόσμηση του χώρου, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μουσικής και ήχου και αναλαμβάνει την τροφοδοσία δημόσιων υπηρεσιών, ολοήμερων σχολείων, παιδικών σταθμών και αθλητικών κέντρων, όπως επίσης καταστημάτων και ξενοδοχείων.
Το έμπειρο προσωπικό παραδίδει τον απαραίτητο εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση στο χώρο επιλογής σας και τον παραλαμβάνει μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Εάν επιθυμείτε ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας, η εταιρεία θα σας προτείνει κατάλληλους χώρους, όπου εσείς και οι καλεσμένοι σας θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Stavropoulos Catering
Καραολή & Δημητρίου 34, Άργος
Τηλ. 6982 459 999
stavropouloscatering.gr
ΔΕΙΤΕ:  Ξεκινούν τα μπαράζ! Τα κορίτσια του Φείδωνα στη μάχη για την άνοδο στην Α' Εθνική