ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Facebook: Η αλλαγή που θα παρατηρήσετε στο χρονολόγιό σας

Περισσότερες επιλογές για τους χρήστες

Η Meta έχει πει αρκετές φορές πως θέλει να δώσει επιλογές στον χρήστη για το τι θα βλέπει στο χρονολόγιό του στο Facebook και ήρθε η ώρα κάποιων πρώτων αλλαγών.
Εδώ και μερικές ημέρες, όσο πλοηγείστε στις διάφορες αναρτήσεις, θα βλέπετε ολοένα και πιο συχνά το μήνυμα «Show More» («Δείξε περισσότερα») και «Show Less» («Δείξε λιγότερα») από αναρτήσεις φίλων.
Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να ορίσει το πόσο περισσότερες ή λιγότερες παρόμοιες αναρτήσεις θα εμφανίζονται στην οθόνη του, δίνοντάς του έτσι μια αίσθηση ελέγχου περιεχομένου.
Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί πλέον και η απόκρυψη περιεχομένου, όπου και αν πατήσετε να εξαφανιστεί κάτι, το Facebook αντιλαμβάνεται πως τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα δεν θέλετε να βλέπετε κάτι παρόμοιο και δεν σας το σερβίρει καν.
Όλα αυτά έρχονται και ως αποτέλεσμα των αλλαγών που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πλατφόρμα και διαχωρίζουν τις αναρτήσεις φίλων, από αυτές των σελίδων που ακολουθείτε.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;