Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

#Giveaway! Τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν τα ποτά στο πανηγύρι της Μιδέας

Το Argolida Planet χαρίζει 2 φιάλες special και 10 μπύρες σε 3 τυχερούς αναγνώστες

Ετοιμαστείτε για μια νύχτα γεμάτη μουσική, ρυθμό και ανεπανάληπτη διασκέδαση!
Το μεγαλύτερο γλέντι του καλοκαιριού αναμένεται να συγκεντρώσει τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής στη Μιδέα Αργολίδας την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023.
Ο Κώστας Σαφέτης, μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται για να μας ταξιδέψει με τις μεγάλες επιτυχίες του. Μαζί του, μια δυνατή ομάδα καλλιτεχνών που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.
Η χαρακτηριστική φωνή της Ευτέρπης Λημναίου, το πάθος της Γιώτας Κόκκορη, η ερμηνευτική ικανότητα της Δήμητρας Μπέκιου, η ενέργεια του Γιάννη Δρίτσα, η φρεσκάδα της Εβελίνας Κατσιάκου και η δυναμική παρουσία του Θανάση Ρόκα. Όλοι έρχονται για να προσφέρουν μια μοναδική μουσική βραδιά. Και φυσικά, το κλαρίνο του Νεκτάριου Κοκκώνη θα δώσει τον παραδοσιακό τόνο που χρειάζεται για να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.
Μην το χάσετε! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μιδέα το καλοκαίρι αυτό. Ετοιμαστείτε να γλεντήσετε μέχρι το πρωί!

Δωρεάν ποτά για τους αναγνώστες του Argolida Planet
Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε 2 φιάλες Johnnie Walker Black Label και 10 μπύρες και αποφασίσαμε να τις χαρίσουμε σε εσάς, τους αγαπημένους μας αναγνώστες μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook.
Τα ονόματα των νικητών:
1. Αθηνά Κανελλακοπούλου: Κερδίζει μία φιάλη Johnnie Walker Black Label
2. Γιούλη Ασήμη: Κερδίζει μία φιάλη Johnnie Walker Black Label
3. Γιώργος Μπινιάρης: Κερδίζει 10 μπύρες
Κλήρωση και νικητές:
Οι νικητές επιλέχθηκαν με Online εργαλείο τυχαίας επιλογής νικητή από τα likes στο συγκεκριμένο άρθρο και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα εντός της ημέρας.
Η Μιδέα αναμένεται να βουλιάξει από κόσμο, γι’ αυτό κάντε από τώρα την κράτησή σας στα τηλέφωνα 6980765400 και 6947080098.

ΔΕΙΤΕ:  Βασίλης Σιδέρης: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παράδειγμα προς μίμηση στον Αθλητισμό»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!