ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Gmail: Πώς μπορείτε να δείτε αν κάποιος διάβασε το email σας

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την κατάσταση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε

Θέλετε να γνωρίζετε αν ο παραλήπτης έχει διαβάσει όλα τα emails που του στείλατε στο Gmail; Λοιπόν, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος γι΄ αυτό, αρκεί να εγκαταστήσετε την επέκταση Mailtrack από το web store του Chrome.
Πως να εγκαταστήσετε την επέκταση Mailtrack
Απλώς πληκτρολογήστε την επέκταση Mailtrack στο Google, επισκεφτείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο κουμπί «προσθήκη στον Chrome». Στη συνέχεια, αφού εμφανιστεί ένα πλαίσιο που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να προσθέσετε την επέκταση, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα, η οποία θα σας ζητήσει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στην Google.
Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς Google, πρέπει να επιλέξετε αυτόν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση των emails. Ακολούθως θα σας ζητηθεί να παραχωρήσετε στο Gmail πρόσβαση στο Mailtrack. Πατήστε απλά «Allow» και είστε έτοιμοι.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο ότι η υπηρεσία αποκτά πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Gmail και στα δεδομένα του μόλις δώσετε την άδεια.
«Κανείς στην εταιρεία Mail Track δεν θα διαβάζει τα email σας ή θα στέλνει email για λογαριασμό σας, ενώ δεν θα κοινοποιεί ποτέ το περιεχόμενο των email σας», καθησυχάζει πάντως η εταιρεία.
Πώς να στείλετε email υπό… παρακολούθηση από το smartphone σας
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση των email σας χρησιμοποιώντας το smartphone σας.
Βήμα 1: Αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία το πρόσθετο Mailtrack για το Gmail ακολουθώντας την προαναφερθείσα μέθοδο, ανοίξετε την εφαρμογή Gmail στο smartphone σας.
Βήμα 2: Τώρα πρέπει να συντάξετε ένα νέο email και πριν το στείλετε σε οποιονδήποτε, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες κοντά στο κουμπί αποστολής.
Βήμα 3: Στο μενού θα εμφανιστεί μια επιλογή που ονομάζεται «Εισαγωγή από το Mailtrack». Απλώς πατήστε την και επιλέξτε «Παρακολούθηση email». Μόλις το κάνετε αυτό, είστε έτοιμοι. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε το email σας και να το παρακολουθείτε στον πίνακα ελέγχου του Mailtrack στον υπολογιστή σας.
Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάστασή του στην έκδοση του Gmail για κινητά. Αλλά, γι΄ αυτό, φροντίστε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας το Mailtrack. Αν και, στο κάτω μέρος κάθε email, θα δείτε το «Διαθέσιμα πρόσθετα», πατήστε πάνω του και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα email.
Εδώ, θα βρείτε επίσης μια επιλογή «Παρακολούθηση απάντησης», την οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσετε πριν επιστρέψετε σε οποιοδήποτε email. Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε την ακριβή ώρα, ημερομηνία και τη συσκευή με την οποία διαβάστηκε το email.
Αν πάλι αναρωτιέστε, ο παραλήπτης δεν γνωρίζει αν χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία παρακολούθησης email. Επιπλέον, η υπηρεσία δεν είναι εντελώς δωρεάν καθώς πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες. Εάν πάντως δεν θέλετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη, τότε μπορείτε απλά να εγγραφείτε στη δωρεάν έκδοση, η οποία σάς ενημερώνει μόνο πόσες φορές διαβάστηκε το email σας.

Πηγή


 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!