ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

H Aston Martin και η GP «υπογράφουν» ένα άκρως εντυπωσιακό ρολόι! | ΦΩΤΟ

Κοστίζει 15.500 ευρώ!

Το ρολόι που είναι προϊόν συνεργασία της Aston Martin με την Girard-Perregaux θα παραχθεί μόλις σε 188 αντίτυπα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν.
Η Girard-Perregaux συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την Aston Martin και το αποτέλεσμα είναι πάλι εντυπωσιακό. Ο χρονογράφος με το πράσινο καντράν, περιορισμένης παραγωγής σε μόλις 188 μονάδες είναι ένα εξαιρετικά καλαίσθητο κόσμημα για το χέρι του οδηγού μια Aston. Το Laureato Chronograph Aston Martin Edition κοστίζει 15.500 ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμο.
Η Girard-Perregaux κυκλοφόρησε τη σειρά αθλητικών ρολογιών Laureato το 1975 και αυτό το Aston Chronograph έχει όλα τα χαρακτηριστικά τω μοντέλων της συγκεκριμένης σειράς ρολογιών. Η χαρακτηριστική οκταγωνική στεφάνη και το ενσωματωμένο μπρασελέ είναι εδώ αλλά την παράσταση «κλέβει» το ανάγλυφο πράσινο καντράν.
Η βαφή Aston Martin Green (μια αναφορά στο British Racing Green) εφαρμόζεται με το χέρι σε 21 στάδια, δημιουργώντας 7 στρώσεις και ένα εντυπωσιακό μοτίβο που θυμίζει το αρχικό λογότυπο της Aston.
Ένα άλλο λεπτό νεύμα στην κληρονομιά της Aston μπορεί να βρεθεί στο σχήμα του αντίβαρου στους δείκτες δευτερολέπτων του κεντρικού χρονογράφου, όπου διακρίνεται το διχοτομημένο οβάλ που παραπέμπει στις DB4 και DB5. Κατ’ εξαίρεση για τα μοντέλα της σειράς Laureato, το συγκεκριμένο είναι και open back, με κρύσταλλο από ζαφείρι στο πίσω μέρος όπου υπάρχουν χαραγμένα κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη έκδοση.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!