ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Healthcare Business Awards 2022: Βραβείο στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στo Sofitel Athens Airport (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών) σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία των δύο Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Υγείας, κ.κ. Μάριου Θεμιστοκλέους και Ιωάννη Κωτσιόπουλου, καθώς και του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2022 για 7η συνεχή χρονιά, από το Health Daily και τη BOUSSIAS.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» βραβεύτηκε με το BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση, για την συμμετοχή του με τίτλο: «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν».
Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» η Πρόεδρος κ. Ελένη Ηλιάδη και η υπεύθυνη της συμμετοχής και της Γραμματειακής Υποστήριξης Μαρίνα Κουλεντιανού.
Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;