ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Instagram: Τώρα θα μπορούμε να απαντάμε σε μηνύματα χωρίς να φεύγουμε από το feed μας

Δυστυχώς ή ευτυχώς, τελείωσαν οι δικαιολογίες. Θα πάψουμε να αγνοούμε τα μηνύματα που μας στέλνουν

Πόσες φορές έχουμε αγνοήσει DMs επειδή χαζεύουμε την αρχική μας σελίδα ή επειδή, κάνοντας stalking, έχουμε μπει στα άδυτα ενός προφίλ και βλέπουμε posts από το 2014;
Πολλές, είναι η ειλικρινής απάντηση. Τώρα, αυτό αλλάζει. Με το νέο update που ετοιμάζει το Instagram, θα μπορούμε να απαντάμε χωρίς να μεταφερόμαστε στην ειδική σελίδα μηνυμάτων.
O επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri, ανακοίνωσε στα τέλη του Δεκέμβρη ότι το IG θα έδινε προτεραιότητα στην επικοινωνία των χρηστών του, και επιτέλους το κάνει πράξη.
Επιπλέον, έρχονται features που θα το κάνουν να θυμίζει κάτι από Messenger. Μπαίνοντας στη σελίδα των DMs, θα βλέπουμε τα avatars των ατόμων που είναι online, ενώ θα μπορούμε να κάνουμε και polls στα group chats. Ταυτόχρονα, το Messenger εξελίσσεται και μας επιτρέπει να αγνοούμε τις ομαδικές συνομιλίες με την ησυχία μας, με το «@silent», αλλά και να ενοχλούμε τους φίλους μας με το «@everyone».
Η τελευταία έκδοση του IG με τα καινούργια updates θα είναι διαθέσιμη από σήμερα κιόλας – ας είμαστε έτοιμοι να την κατεβάσουμε, λοιπόν.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!