ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

iPhone: Πώς θα κάνεις την συσκευή σου να φορτίσει πιο γρήγορα

Οδηγός σωστής χρήσης του κινητού

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το iPhone σας να φορτίζει πιο γρήγορα.
Απενεργοποιήστε τη βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας
Η Apple έχει προσθέσει το Optimized Battery Charging ως δυνατότητα που βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPhone, καθώς το κάνει μαθαίνοντας τις διαδικασίες φόρτισής σας και στη συνέχεια κάνει τη φόρτιση πιο αργή αφού φτάσει το 80% από προεπιλογή, και αν βιάζεστε, μπορείτε θέλετε να το αλλάξετε ως εξής:
  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
  • Πηγαίνετε στην μπαταρία.
  • Πατήστε στην κατάσταση της μπαταρίας.
  • Απενεργοποιήστε τη Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας.
Μην χρησιμοποιείτε το iPhone όσο φορτίζει
Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε το iPhone κατά τη φόρτιση, εάν θέλετε να το φορτίσετε γρήγορα. Έτσι δεν χρειάζεται να σπαταλάτε ενέργεια καθώς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να το φορτίσει, όχι μόνο η χρήση του iPhone κατά τη φόρτιση του επιτρέπει να φορτίζει τόσο γρήγορα όσο το δυνατόν, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει την μπαταρία εάν το κάνετε συχνά.
Αλλάξτε τον φορτιστή και το καλώδιο
Καλό είναι να προμηθευτείτε έναν κατάλληλο φορτιστή και καλώδιο, είναι γνωστό ότι η Apple δεν διαθέτει πλέον φορτιστή με το νέο iPhone. Υπάρχουν πολλοί φορτιστές στην αγορά και πρέπει να αγοράσετε έναν αξιόπιστο με ισχύ 20 watt και αυτό θα είναι υπεραρκετό για να φορτιστεί οποιοδήποτε iPhone γρήγορα.
Μην χρησιμοποιείτε ασύρματη φόρτιση
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ασύρματη φόρτιση είναι βολική, απλά βάλτε το iPhone κατάλληλα και θα φορτιστεί, αλλά αν θέλετε να το γρήγορα, πρέπει να φορτίσετε μέσω της θύρας Lightning, ακόμα κι αν ο φορτιστής MagSafe είναι γρήγορος.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;