ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Market Pass | Η ημερομηνία πληρωμής – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Τι ανακοίνωσε για το Market Pass ο Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Market Pass και τις κρίσιμες ημερομηνίες με «φόντο» την καταβολή του έδωσε στη δημοσιότητα ο .Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος το πρωί του Σαββάτου (31/12).
Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA, ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο διαδικαστικό κομμάτι που σχετίζεται με την κάρτα αγορών.
Οι αιτήσεις για το Market Pass
Όπως είπε ο ίδιος, η διαδικασία θα ξεκινήσει με την υποβολή αίτησης. «Είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία, όπως αυτή για το Fuel Pass. Αντίστοιχα θα έχουμε για την κάρτα αγορών. Θα εισέλθει κανείς σε μία πλατφόρμα του gov.gr», ανέφερε.
Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία για τις αιτήσεις, ο κ. Αναγνωστόπουλος γνωστοποίησε ότι αυτό θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου και ότι «θα είναι μία διαδικασία η οποία θα κάνει κάθε πολίτης μετά την αίτησή του να γίνονται όλα αυτόματα. Όπως με το fuel pass. Δεν θα χρειαστεί να υποβάλει κάποια δικαιολογητικά θα φροντίσουμε να τραβήξουμε εμείς τα απαραίτητα στοιχεία», είπε.
Η ημερομηνία πληρωμής
Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι «όσον αφορά στα περιουσιακά ή εισοδηματικά κριτήρια δεν θα χρειαστεί κάποιος να κάνει κάτι, θα τα τραβήξει το σύστημα. Θα πρέπει να κάνει μόνο την αίτηση».
Σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής, ο Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων ανέφερε ότι η πίστωση θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου.
Άυλη κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό;
Για τις κατηγορίες της κάρτας αγορών, ο κ. Αναγνωστόπουλος διευκρίνισε: «Ο πολίτης θα επιλέξει εάν θα πάρει την επιδότηση σε μία άυλη κάρτα, η οποία αποθηκεύεται στο κινητό του, ή σε τραπεζικό λογαριασμό. Εμείς προφανώς προτείνουμε την μέθοδο της άυλης κάρτας, να έχει κάποιος μαζί του το κινητό του τηλέφωνο με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών και να τη χρησιμοποιήσει βάζοντάς το στο POS του καταστήματος λιανικού εμπορίου τροφίμων. Κάθε μήνα θα μπαίνουν χρήματα μέσα, εφόσον είναι 6μηνη κάρτα».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;