ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Oριστικά χωρίς Πάσχα στο χωριό: Τι θα ισχύσει

Θα θυμίσει Χριστούγεννα η Μεγάλη Εβδομάδα.

Στην οριστική απόφαση να μην υπάρξει χαλάρωση των μέτρων κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και να μην επιτραπεί η μαζική έξοδος των πολιτών από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια, φαίνεται πως κατέληξε η κυβέρνηση.

Οι αποφάσεις έρχονται με γνώμονα την μη ικανότητα αναχαίτησης προς το παρόν του τρίτου κύματος του κορωνοϊού και το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει το άνοιγμα των σχολείων, του τουρισμού και της εστίασης ρίχνει οριστικό άκυρο στις μετακινήσεις μεταξύ των περιφερειών.

ΔΕΙΤΕ:  Eurostat: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες αισθάνονται φτωχοί - Τι έδειξε νέα έρευνα

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ως τώρα, το πιθανότερο είναι να υπάρξει ένα μοντέλο μετακινήσεων που θα θυμίζει πολύ αυτό που εφαρμόστηκε τα Χριστούγεννα του 2020 αλλά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό το μοντέλο στηρίζεται στην αποστολή sms στο 13033 με κωδικό 6 για ατομική μετακίνηση σε σπίτια φίλων εντός νομού, σε περιορισμένο αριθμό ατόμων αλλά και χρονικής διάρκειας του κωδικού.

ΔΕΙΤΕ:  Ραγδαία αύξηση της χρήσης ναρκωτικών στις νέες γενιές
ΔΕΙΤΕ:  5.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Ανακοινώνονται αυτή την εβδομάδα!

Για το άνοιγμα των εκκλησιών δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, αλλά υπάρχουν σκέψεις για να λειτουργήσουν μόνο σε εξωτερικούς χώρους, παράλληλα με μία διεύρυνση του ωραρίου χωρίς απαγόρευση από τις 21.00.

Πηγή

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!