ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

O Γιώργος Σκαρπέντζος «κατεβαίνει» στο Άργος και δεν έχει ανάγκη τη διαφήμιση!

Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, δεν έχει social media και παραμένει αυθεντικός!

Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, οι υποψήφιοι ρίχνονται για τα καλά στη μάχη και στο κυνήγι του σταυρού.
Ειδικά στον μεγαλύτερο δήμο της Αργολίδας είναι εκατοντάδες αυτοί που αποφάσισαν να «κατέβουν» και ο καθένας προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του.
Και στη σύγχρονη εποχή που κυριαρχεί το διαδίκτυο, οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, να προβάλλονται μέσα από ενημερωτικά sites και social media. Λέμε οι περισσότεροι και όχι όλοι, γιατί υπάρχουν αυτοί που πήραν τώρα την απόφαση να «κατέβουν» και ψάχνονται πώς θα προβληθούν, υπάρχουν και οι άλλοι που προτιμούν πιο παραδοσιακά μέσα για να «παίξουν» (π.χ. εφημερίδες, φυλλάδια κλπ.) αλλά είναι και μια ξεχωριστή κατηγορία υποψηφίων, στην οποία ανήκει ο Γιώργος Σκαρπέντζος.
Και ποια είναι αυτή; Η κατηγορία των υποψηφίων που επιλέγουν να μην διαφημιστούν σε κανένα μέσο, ψηφιακό ή έντυπο, ούτε και να φτιάξουν facebook, instagram, tik tok και πάει λέγοντας, γιατί πολύ απλά βασίζονται στην εικόνα που έχουν χτίσει με το πέρασμα των χρόνων, με τον χαρακτήρα, την παρουσία και τη συμπεριφορά τους.

Δεν το συναντάς και πολύ συχνά, μάλλον σπάνια θα λέγαμε, αλλά είναι και αυτοί, οι πιο «ρομαντικοί» που δεν θα κάνουν δημόσιες σχέσεις επειδή είναι προεκλογική περίοδος, ούτε θα τους δούμε, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται, στα social media να στέλνουν αιτήματα φιλίας δεξιά-αριστερά για να τους μάθει ο κόσμος.
Έτσι είναι και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σκαρπέντζος. Γνήσιος, ειλικρινής και αυθεντικός. Κατεβαίνει στην Τοπική Κοινότητα Άργους με την «Αλλαγή Πορείας» του Καμπόσου γιατί αν και Δαλαμαναριώτης, ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη του Άργους γιατί θέλει, όπως λέει, να προσφέρει. Και τον πιστεύουμε!
Ο Γιώργος δεν είναι δημοσιοσχεσίτης, δεν του πάει να μοιράζει χαιρετούρες, ούτε λανσάρεται μπροστά στις διάφορες εκδηλώσεις, απλά για να πουλάει μούρη. Είναι ειλικρινής τύπος που έχει φίλους και του αρέσει η καλή παρέα. Θα κάνει πλάκα αλλά εκεί που χρειάζεται θα μιλήσει σοβαρά, είναι σωστός οικογενειάρχης και ο κόσμος τον γουστάρει.
Στα συν, θα του βάλουμε τις ιδέες και τις προτάσεις του για το Άργος. Αν κάποιος συζητήσει μαζί του, θα καταλάβει ότι έχει όραμα για την πόλη του.
Δεν γράφουμε άλλα γιατί θα παρεξηγηθεί. Είπαμε, δεν θέλει διαφήμιση και εξάλλου δεν θα τον μάθει τώρα ο κόσμος… Εξάλλου, τόσα χρόνια στο Άργος έχει προλάβει να δώσει δείγματα γραφής.
Επί της ευκαιρίας, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!
Ιάσονας Μουσταΐρας
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!