Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

SMS στο 13033: Ο νέος κωδικός 7 αλλάζει τα δεδομένα στο lockdown

Η κατάσταση ζορίζει ακόμα περισσότερο και η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το lockdown στην Αττική έχει ξεκινήσει. Τα περιοριστικά μέτρα στη μεγαλύτερη περιφερειακή ενότητα της χώρας έχουν ισχύ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου όπως ανέφερε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο η κατάσταση στην Αττική παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Το τόνισε άλλωστε και ο Βασίλης Κικίλιας στην τακτική ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα σημειώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρχει ενίσχυση με 38 ακόμη κλίνες ΜΕΘ για τον φονικό ιό.

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

Σε πρώτο πλάνο για την επιτροπή των επιστημόνων μπαίνει το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι η κατάσταση στην οικονομία παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από το λιανεμπόριο παραμένει κλειστή η εστίαση. Τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά από τον Νοέμβριο με τους εστιάτορες αναφέρουν ότι πολλά μαγαζιά δεν πρόκειται να ανοίξουν.

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

Για το άνοιγμα του λιανεμπορίου η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην καθιέρωση νέου κωδικού SMS. Για να συμβεί, όμως, κάτι τέτοιο, στην κυβέρνηση εξετάζουν κάθε πιθανή επιλογή προκειμένου να μην δημιουργείται σύγχυση κατά τους ελέγχους, αλλά και για να μην υπάρχει κατάχρηση των SMS.

Στο πλαίσιο αυτό, στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετές προτάσεις οι οποίες και εξετάζονται με την συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων. Μία από τις σκέψεις είναι να αυξηθούν οι διαθέσιμες επιλογές για τους πολίτες όσον αφορά στο SMS στο 13033. Μία από τις σκέψεις είναι να προστεθεί μία ακόμη επιλογή, η «7», η οποία θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

Στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλες επιλογές εκτός του SMS. Μην ξεχνάμε ότι το πλαίσιο του 13033 έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο που δεν επιτρέπει σκέψεις περί κόφτη.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!