ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Survivor: Αυτό το ποσό κέρδισε και δωρίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος στα παιδιά με καρκίνο

Διόλου ευκαταφρόνητο.

Την αποχώρησή του περίμενε για να ανακοινώσει την απόφασή του να δωρίσει όλο το ποσό που έβγαλε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο 29χρονος παίκτης, μπορεί να σχολιάστηκε αρνητικά για την έvτονη προσωπικότητά του μέσα στο παιχνίδι, κατάφερε όμως να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό όσο κανείς όταν ανακοίνωσε επίσημα πώς ό,τι έβγαλε από το παιχνίδι θα δωριστεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

«Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Μόλις του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί, ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη πως δεν θα κρατήσει τα χρήματα που κέρδισε:

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα.

Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα».

Πόσα είναι, όμως, αυτά τα χρήματα;

Ο νεαρός παίκτης έμεινε στον Άγιο Δομήνικο για 26 εβδομάδες, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 1.000€ την εβδομάδα. έλαβε, δηλαδή, 26.000€ + 5.000€ bonus από τον Acun Ilicali για την παράταση του παιχνιδιού.

Φεύγει από το παιχνίδι, λοιπόν, με 31.000€, ποσό που θα δωρίσει ολόκληρο (μείον τον φόρο προφανώς) σε ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά με καρκίνο.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;