Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Survivor spoiler ασυλία 20/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Στο χθεσινό (19/4) επεισόδιο του Survivor είδαμε τους παίκτες να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Οι μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να την κερδίσουν με σκορ 10-6 και έστειλαν τους κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Νωρίτερα, η πρόταση του Αλέξη Παππάς στον Τζέιμς να βγουν μόνο οι δυο τους στον τάκο, απορρίφθηκε από την παραγωγή. Ο Τζέιμς έδειξε να κάνει πίσω και δέχθηκε επίθεση από τον Σάκη, με το Νίκο να προτείνει να βγουν στον τάκο Σάκης, Αλέξης, Τζέιμς και Νίκος. Πρόταση που έγινε αποδεκτή σε περίπτωση που οι δυο ομάδες κατακτήσουν από μια ασυλία.

Αυτό το σενάριο χάλασε πριν καν ξεκινήσει όμως, καθώς ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού οι μπλε τον κατηγόρησαν για… γύρισμα της μπιφτέκας.

Οι κόκκινοι ψήφισαν και το αποτέλεσμα ήταν και πάλι ίδιο. Ο Τριαντάφυλλος για 8η φορά βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και πηγαίνει ολοταχώς να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου.

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Ας πάμε στα σημερινά και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι μπλε είναι ασταμάτητοι και απόψε κάνουν το 2-0 στέλνοντας και πάλι τους κόκκινους να ψηφίσουν, όπως αναφέρει το Dokari.gr.

Στο συμβούλιο ο Αλέξης Παππάς θα ψηφιστεί από τους παίκτες και έτσι μαζί με τον φίλο του Τριαντάφυλλο θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο τρίτος θα βγει μετά από απόφαση του Σάκη Κατσούλη που έχει την ατομική ασυλία.

Στη χθεσινή ψηφοφορία, είδαμε τον «Ντάφυ» να βγαίνει υποψήφιος για μία παραπάνω ψήφο από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Έτσι η λογική λέει πως ο Σάκης θα βγάλει εκείνον για υποψήφιο και όχι τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!