Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Survivor Spoiler: Βγήκαν τα ονόματα! Έτσι θα λέγονται οι ομάδες

Survivor Spoiler: Τι θα δούμε φέτος

Σας έλειψαν τα Survivor spoiler; Δεν πρέπει. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι λόγος για να αναφέρουμε κάτι. Η φημολογία για ακύρωση του Survivor είχε πάρει διαστάσεις τελευταία, αλλά όπως σας έχω πει τέτοιο θέματα δεν τίθεται. Το Survivor θα ξεκινήσει στην ώρα του και θα είναι All Star. Και θα έχει και τηλεθέαση, θυμηθείτε το. Αποφασίστηκε μάλιστα πως θα ονομάζονται και οι ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Ένα και μόνο σενάριο υπήρξε σαν σκέψη. Αντί να γίνει Survivor All Star να γίνει Survivor Celebrities. Εγκαταλείφθηκε κι αυτό να το έχετε υπόψη σας. Όλο αυτό το διάστημα ξεκούρασης δεν σταμάτησε το τηλέφωνο να χτυπά από γνωστούς και φίλους που ήθελαν συγκεκριμένες πληροφορίες. Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου τις κλήσεις μου για να βγάλω άκρη στο τι συμβαίνει και τι θα δούμε από εδώ και πέρα.
Δεν έχουν αλλάξει και πολλά σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό. Κλειδωμένη είναι η ημερομηνία που ξεκινάει το νέο παιχνίδι επιβίωσης. Δεδομένο πως θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Σχεδόν συμφωνημένα είναι και κάποια ονόματα. Όχι όλα, ας πούμε αυτό του Κώστα Παπαδόπουλου (ζαχαροπλάστης) δεν πρόκειται να «σπάσει». Θα πάει στο παιχνίδι, Κι άλλα πράγματα είναι σίγουρα όμως.

Survivor spoiler: Έτσι θα λέγονται οι νέες ομάδες
Ο Ατζούν σε μερικά (σε πολλά για την ακρίβεια) πράγματα είναι παραδοσιακός. Τα χρώματα των ομάδων δεν πρόκειται να αλλάξουν. Το μπλε θα είναι κόντρα στο κόκκινο. Επιπρόσθετα, οι ομάδες θα ονομάζονται Μπλε All Star Survivors και Κόκκινοι All Star Survivors. ‘Ολοι οι παίκτες που θα πάρουν μέρος θα πρέπει να έχουν περάσει από κάποιο από τα προηγούμενα Survivor. Αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμα φορά.
Να σας πω επίσης πως πρώτη φορά είναι τόσο προχωρημένα τα πράγματα σε επίπεδο οργάνωσης. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζουν τις διαδικασίες. Το γεγονός μάλιστα πως έχει ξεκαθαριστεί πως για όλους τους παίκτες η αμοιβή θα είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα, έχει πάει τις συζητήσεις στο «θέλεις ή δεν θέλεις». Κι αυτό είναι πάντα πιο απλό.
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τις δυσκολίες που έχει η παραγωγή για να βρει παίκτες διαθέσιμους. Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή περισσότερη κουβέντα γίνεται για το ποιους θα «κόψουν» από τις επιλογές που έχουν. Γι’ αυτό και ακόμα είναι πολλά πράγματα ανοικτά σε ότι αφορά τις τελικές επιλογές.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!